MISS POEM'DEN ÖĞRENCİLERE TRENDY İNDİRİM…

“Genç olmak hayatı başka türlü algılamaktır” misyonu ile yola çıkan Miss Poem,..

MISS POEM'DEN ÖĞRENCİLERE TRENDY İNDİRİM…

“Genç olmak hayatı başka türlü algılamaktır” misyonu ile yola çıkan Miss Poem,..

24 Nisan 2013 Çarşamba 09:34
MISS POEM'DEN ÖĞRENCİLERE TRENDY İNDİRİM…

MISS POEM’DEN ÖĞRENCİLERE TRENDY İNDİRİM…

“Genç olmak hayatı başka türlü algılamaktır” misyonu ile yola çıkan Miss Poem, tüm öğrencilere %10 indirim kampanyası…

 

Çağdaş ve yaratıcı kimliği, modern, enerjik ve özgür tasarımlarıyla Miss Poem, genç kızlara

rengarenk desenleri, birbirinden hareketli modelleri, canlı ve çarpıcı çizgileri ile hem trendy hem de ekonomik giyinme şansını sunarken ‘’tüm öğrencilere %10 indirim’’ kampanyası ile fark yaratmaya devam ediyor.

Hayatın tüm renklerini modern çizgi ile buluşturduğu tasarımları ile Miss Poem’in 2013 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda zarifliğin modern vurgusu ÇİZGİ, çarpıcı Asya esintileri UZAKDOĞU ETKİSİ, şıklığın sıra dışı yansıması VOLAN, modern çizgideki klasik vurgu DANTEL GUPÜR, hayatın tüm renkleri için RENK BLOKLARI, bahar esintilerinin her yerde olması için ÇİÇEK DESENLERİ ile günlük yaşamın çeşitli zaman ve mekanlarına uygun giyinme fırsatları sunuyor. 

Miss Poem’in birbirinden farklı tasarımları öğrenci olmayı daha renkli daha da eğlenceli hale getiriyor. Miss Poem’den 75 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm öğrenciler %10 indirim fırsatı kazanıyor.  

 

Son Güncelleme: 24.04.2013 09:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3