Miranda Kerr Türkiye'ye geliyor

Düzenlediği fashion showlarda dünyanın bir çok ünlü ismini Türkiye'de podyuma...

Miranda Kerr Türkiye'ye geliyor

Düzenlediği fashion showlarda dünyanın bir çok ünlü ismini Türkiye'de podyuma...

19 Mart 2013 Salı 18:17
Miranda Kerr Türkiye'ye geliyor
Miranda Kerr Türkiye'ye geliyor Düzenlediği fashion showlarda dünyanın bir çok ünlü ismini Türkiye'de podyuma çıkartan Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, bu yıl Haziran ayında yapılacak organizasyon için dünyaca ünlü top model Miranda Kerr ile anlaşıldığını açıkladı. Daha önce İsabeli Fontana, Erin Heathearton ve Adrina Lima gibi birbirinden ünlü Victoria’s Secret modellerini Türkiye'ye getirerek bir ilki gerçekleştiren Dosso Dossi Fasion Show, bu yıl da Miranda Kerr ile birlikte büyük sürprizler hedefliyor.

“İş tatili” konseptinin dünyadaki tek örneği olan Dosso Dossi Fasion Show, bu yıl 5-11 Haziran tarihleri arasında Antalya Expo Center’da gerçekleşecek. 6 Haziran’da podyuma çıkacak olan dünyaca ünlü top model, tıpkı Adriana Lima gibi 4 kıyafet sergileyecek ve Türkiye'de 3 gün konaklayacak.
Son Güncelleme: 19.03.2013 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72