Michael Jackson Türkiye'ye geliyor

Dünyaca ünlü gösteri topluluğu Cirque du Soleil'in "Michael Jackson...

Michael Jackson Türkiye'ye geliyor

Dünyaca ünlü gösteri topluluğu Cirque du Soleil'in "Michael Jackson...

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Michael Jackson Türkiye'ye geliyor
Dünyaca ünlü gösteri topluluğu Cirque du Soleil'in "Michael Jackson Immortal World Tour" şovu dünya turu kapsamında İstanbul gösterisi öncesinde Milano Mediolanum Forum'da sahnelendi.
Ünlü sahne yönetmeni Jamie King'in senaryolaştırıp yönettiği gösteride toplam 49 dansçı, akrobat ve müzisyen sahnede pop ikonu Michael Jackson'in müzikleri eşliğinde görsel bir şölen sunuyor. Dünya üzerinde yaşayan herkesin tanıdığı, varsayılan en eşsiz müzik adamı Michael Jackson'dan ilham alan ve dansın üstatları tarafından sahneye taşınan Michael Jackson The Immortal World Tour gösterisi Garanti Bankası ana sponsorluğunda ve Pozitif Live organizasyonuyla15, 16 ve 17 Mart'ta sadece 5 şovla ve sınırlı sayıda biletle Ülker Sports Arena'da gerçekleşecek. Gösteri biletleri tüm Biletix gişeleri, biletix.com ve Biletix'i arayarak (0216 556 9898) temin edilebilir.

Michael Jackson The Immortal gösterisi, ünlü sanatçının iç dünyasının kapılarını dans, akrobasi ve fantastik şovlarla izleyiciye açarken sanatçının yıllar yılı hayranlarına aktarmaya çalıştığı barış, sevgi ve birlik mesajını Cirque du Soleil'in teatral ve akrobatik diliyle canlandırıyor. Michael Jackson sesine eşlik eden canlı orkestrada sanatçının 30 yıl boyunca bateristliğini yapmış olan Jonathan "Sugarfoot" Moffett da bulunuyor.

Gösterinin müziklerinin hazırlanması aşamasında Michael Jackson'la yirmi beş sene çalışan Greg Philinganes de projeye dahil olurken gösteri boyunca ünlü şarkıcının Dangerous, Smooth Criminal, Billie Jean gibi pek çok hit şarkısı da dahil olmak üzere 35 parçası yer alıyor. Bazı parçalar yeniden düzenlenirken seyirciler gösterinin bazı bölümlerinde Michael Jackson'un topuk seslerini ve parmaklarını şıklatmasını bile duyabiliyor.

Gösterinin Artistik Direktörü Tara Young gösteride Michael Jackson'un daha evvel hiç yayınlanmış videolarının gösterildiğine değinirken ?Bu gösteriyi özel kılan en önemli şey Michael Jackson'un kendisi. Onun sesi, müzikleri ve daha önce hiç görülmemiş görüntülerini kullanma şansına sahip olduk. Michael Jackson Cirque du Soleil ile birleşince oraya daha önce yapılmamış, eşsiz bir gösteri ortaya çıktı' yorumunda bulundu.

Michael Jackson'un performans videolarının sahnedeki şovla birlikte montajlandığı gösteride 250'den fazla kostüm ve 1200 civarında aksesuar kullanılıyor. En ilginç kostümlerinden bir tanesi ise üzerinde 275 adet LED ışık barındırıyor. Yanıp sönen ışıklar dansçıların performans sırasında mimik ve hareketlerine göre renk değiştiriyor.

Money Club ve iletişim partneri Turkcell'in katkılarıyla; CNN Türk, Dream TV ve Power FM'in de medya partnerliğiyle gerçekleşecek gösteride; Pop'un Kralı'nın yaratıcı, dahi ruhunu, ilham kaynağı olmuş müzikleri, dansları ve şovları Cirque Du Soleil ile yepyeni bir şekle giriyor.
Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72