Kızımı yaktılar!

Yeliz Yeşilmen ,Bodrum'da kızı ile gittikleri lokantada kızının kızgın yağla yandığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Kızımı yaktılar!

Yeliz Yeşilmen ,Bodrum'da kızı ile gittikleri lokantada kızının kızgın yağla yandığını sosyal medya hesabından duyurdu.

19 Ağustos 2017 Cumartesi 09:58
Kızımı yaktılar!

Yeliz Yeşilmen'in kızı Asya, gittikleri bir lokantada kızgın yağla yandı. Yeşilmen, pazartesi günü BodrumYalıkavak'ta bir restoranda yaşandığını iddia ettiği olayı İnstagram hesabından duyurdu.

Ünlü model, bir garson kadının kaza sonucu kızı Asya'yı tavadaki kızgın yağla yaktığını belirtti. Yeşilmen, olayın ardından annelik içgüdüleriyle olaya müdahale etmek istediğini ama kızının alıkonulduğunu ve kendisine gösterilmediğini öne sürdü.

Kızı Asya'nın Hastanedeki görüntülerini instagram'da yayımlayan Yeşiz Yeşilmen, "Değerli takipçilerim geçtiğimiz pazartesi günü yaşadığımız bir kaza. Duran çocuğu tavayla yakan bayan sonrasında annelik iç güdüm ile bağırıp çağırıp hesap soran ben. Çocugumu kaçırıp bana ne olduğunu göstermeyen insanlar. Sonra üstüme saldıran 5 kişi, kaçarak arabaya koşan ben, arkadaşım, çocuklarım. Bu arbede sırasında hala yanmaya devam eden Asyam ve bizim hastane de duygusal anlarımız. Çok soran oldu açıklamak istedim. Ruhsatı dahi olmayan mekan. Yalıkavak yol üstünde bir yer ve cani sahibi çalışanları. Hem suçlu özür dileyip müdahale edeceğine bir de bana saldırdılar. Açık mutfaklarından dikkatsiz servislerine kadar içler acısı. Ortada koşan çocuklar olsaydı yağlı tavadan çocukların kafasına yağ aksaydı daha dehşet olurdu. Tepsi dahi kullanmadan ellerinde tavalarla millet inçinde gezip çocuk yakıp bir de üste çıkmak için saldırmak da ne? Neresi olduğunu yarın açıklayacağım bunun hesabını hukuk yoluyla soracağım. Çocuğum şoka girdi" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72