Jodie Foster Türkiye'de gizlice hacı oldu

Kimseye haber vermeden Selçuk'taki Efes Harabeleri'ni gezen Foster...

Jodie Foster Türkiye'de gizlice hacı oldu

Kimseye haber vermeden Selçuk'taki Efes Harabeleri'ni gezen Foster...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Jodie Foster Türkiye'de gizlice hacı oldu

Jodie Foster Türkiye'de hacı oldu

 

Ünlü Hollywood yıldızı Jodie Foster Türkiye'ye geldi. Kimseye haber vermeden Selçuk'taki Efes Harabeleri'ni gezen Foster, Meryem Ana Evi'ni ziyaret ederek hacı oldu. Jodie Foster, geceyi de İstanbul sosyetesinin tanınmış isimlerinden Mine Narin ve Oya Narin'in sahibi olduğu Şirince'deki Güllü Konakları'nda geçirdi. Bir gece konaklayan Foster ve iki çocuğu, Selçuk'ta bol bol gezdi, hem kendileri için alışveriş yaptı, hem yakınları için hediyeler aldı. Otelden ayrılan ve daha sonra İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na giden yıldız oyuncu, görüntülendiğini anlayınca önce ailesini uçağa bindirdi, daha sonra kendisi de yüzünü kapatarak uçağa bindi.

ESNAF MEMNUN
Şirince'de kalan ve Efes harabelerini gezen Jodie Foster hemen
hemen her dükkandan hediyelik eşya aldı. Şirince yapımı ev şaraplarından 15 şişe aldığı belirtilen Foster'in bol bol bahşiş bıraktığı ve esnafın yüzünü güldürdüğü öğrenildi.

 

kaynak: milliyet.com.tr

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72