Hilal Cebeci'nin hedefi 1 milyon takipçi

Hilal Cebeci'nin resmi twitter sayfasından geçen aylarda paylaştığı...

Hilal Cebeci'nin hedefi 1 milyon takipçi

Hilal Cebeci'nin resmi twitter sayfasından geçen aylarda paylaştığı...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Hilal Cebeci'nin hedefi 1 milyon takipçi

Hilal Cebeci'nin resmi twitter sayfasından geçen aylarda paylaştığı fotoğrafları hayranlarından büyük ilgi gördü.

 

 

Takipçi sayısı 412 bin 501 olan Cebeci'nin hedefi 1 milyon kişiye ulaşmak.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'a eklediği fotoğraflarla magazin gündemine bomba gibi düşen Hilal Cebeci, hayran sayısını gün geçtikçe artırıyor. Hilal Cebeci, alışıldık fotoğraflarından çok farklı olan pozlarını paylaştıktan sonra özellikle erkek hayranlarının dikkatlerini üzerine topladı. Paylaştığı bazı fotoğraflar yüzünden kadınların tepkisini çeken Cebeci, bir televizyon programında eleştirilere yanıt verdi.

Seda Sayan'nın konuğu olan Cebeci, sosyal paylaşım sitesini maddi bir gaye için kullanmadığını söyledi. Twitter'da paylaştığı bazı konular yüzünden Sayan tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Cebeci, "Twitter, benim çok sık kullandığım bir sosyal paylaşım sitesi. Benim hakkımda çıkan herhangi bir yanlış haberle ilgili ya da bir köşe yazısında benim hakkımda çıkan söylentilere anında cevap vermek için kullandığım bir site. Benim zaten belli bir hedef kitlem var. Ve bu hedef kitlem genelde erkekler.

Ben erkeklerle normal bir şekilde sohbet ediyorum. Burada bana iltifat eden, evlilik teklif edenler var. Ben bunların hepsine düzeyli bir şekilde cevap veriyorum. Bana göğüslerini, kalçalarını çok beğendim diyenler de var. Bunun yanında bana küfür edenler de var ama ben onları engelliyorum. Onlara zaten cevap da yazmıyorum. Zaten bütün hayranlarıma cevap yazamıyorum. Beni takip eden insanlar da bundan mutluluk duyuyor. Beni en çok eleştiren kitle ise kadınlar. Benim hedef kitlem erkekler. Ama bazı erkek sanatçıların da kadın hayranları var. Hatta bu erkek sanatçıların konserlerinde kadın hayranları bunlara iç çamaşırlarını fırlatıyorlar. Ben bunu çok yakından biliyorum. Hatta bazı kadınlar sevdikleri sanatçıların otellerine gidiyor, doğum günlerinde onlara iç çamaşırı hediye gönderiyorlar. Kadınlar erkek şarkıcıları, erkekler de kadın sanatçıları sever. Karşı cinse karşı bir hayranlık normal karşılanmalı" dedi.

Bir zamanlar kapandığı ve daha sonra yeniden açıldığı yönündeki eleştirilerine de yanıt veren Cebeci, "Ben cami ziyaretine giderken kapandım. Dini konular insanların tekelinde değildir. Bir sürü insan var umreye giden. Bu insanların da geçmişlerinde fotoğrafları vardır. Açık olan bir insan cami ziyaretine gidemez mi?" diye konuştu.

Fotoğraf paylaştığı zaman takipçilerinin arttığını söyleyen Cebeci, bu artışın sadece fotoğraflara bağlanmasına da tepki gösterdi. Cebeci, "Ben hiçbir şey paylaşmamama rağmen takipçi sayılarım her defasında artıyor. Bazıları sabah 05.00'te benim fotoğraf koyup yeniden kaldırdığımı söylüyor ancak bu gibi söylemler doğru değil" ifadelerini kullandı.
Bu arada Sayan, Twitter'da "Rus ruleti oynadım" diyen Cebeci'ye tepki gösterdi. Ancak Cebeci, paylaştığı şeylerin bazen şaka amaçlı olduğunu ifade ederek, "Rus ruleti oynadığımı söylediğimde gerçekçi değildim. Ama ben bunu paylaştığım zaman birileri gidip Rus ruleti oynuyorsa ondan şüphe ederim. Ben Twitter'ı bana bir getirisi olsun diye kullanmıyorum" dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3