Hande Yener için kapılar kapandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Pasha isimli gece kulübünde sahne alan...

Hande Yener için kapılar kapandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Pasha isimli gece kulübünde sahne alan...

21 Haziran 2014 Cumartesi 16:37
Hande Yener için kapılar kapandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Pasha isimli gece kulübünde sahne alan ünlü sanatçı Hande Yener hayranları ile buluştu.

Gece başlamadan Yener hayranları kulübü doldurdu. Gece kulübünün kapıları erkenden kapandı. Yener'i izlemeye gelen bazı hayranları içeriye giremedi. Ünlü sanatçı ise gece yarısından sonra sahne aldı. Eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren Yener, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. 2 saat boyunca dans edip şarkı söyleyen Yener, seyircilere, şişmanlayıp şişmanlamadığını sordu.

Ünlü sanatçı şarkılarını seslendirirken, seyircilerin arasında gördüğü Ege’yi sahneye çağırdı. Sahneye çıkan Ege ile sohbet eden Yener daha sonra mikrofonunu Ege’ye verdi. Ege, Yaz aşkı isimli şarkısını, Hande Yener ile birlikte söyledi.

Son Güncelleme: 21.06.2014 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72