Haluk Levent, hasta hasta sahneye çıktı

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, yaşadığı sağlık problemine rağmen..

Haluk Levent, hasta hasta sahneye çıktı

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, yaşadığı sağlık problemine rağmen..

03 Kasım 2013 Pazar 16:48
Haluk Levent, hasta hasta sahneye çıktı

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, yaşadığı sağlık problemine rağmen Gazianteplilere unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Gaziantep’te bir derneğin düzenlediği yardım gecesine katılan Haluk Levent, unutulmaz şarkılarını Gaziantepliler ve maddi durumu kötü öğrencilerin burs alabilmesi için seslendirdi. Haluk Levent, belinden yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle Kilis konserini iptal etmişti. Tam olarak iyileşmeyen Haluk Levent, ağrı kesiciler ve iğne ile Gaziantepkonserini gerçekleştirdi. Gaziantep Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu’nda sevenlerinin arasında dolaşarak şarkılarını seslendiren Haluk Levent, küçük hayranlarıyla da düet yaptı.Konseri öncesi yaşadığı sağlık problemiyle ilgili hayranlarına bilgi verenHaluk Levent, “Ben iki gündür çok rahatsızdım. Kendimi eve kapattım. Bütün telefonları, hatta internetimi kapattım. Rahatsızlığım belimden. Belki lokal bir operasyon yapma durumu var. Dünkü Kilis konserini erteleme zorunda kaldım. Gaziantep konserini erteleme durumum varken Zülfikar Bey aradı ve dedi iki ‘Haluk ağabey nerde ise salonun hepsi doldu. Gelmezsen beni öldürürler.’ Ben dedim ki madem Gaziantepdinleyicimiz bu kadar istiyor katlım geldim. Biliyorsunuz bu bir yardım konseri. Burs verilecek birçok öğrenciye. Vallahi billahi kremler sürdüm belime. Ağrılar ve sızılarla karşınıza geldim” dedi.
Konser esnasında ısrarla kendisine ulaşmaya çalışan TIR şoförünü fark eden Haluk Levent, hiç beklemediği bir durumla karşılaştı. Orta yaşlı TIR şoförü, 13 yıl önce Ankara’da yolda zor durumda kaldığını ve Haluk Levent’in kendisine yardım ettiğini ifade ederek, Haluk Levent’e teşekkür etti.

Son Güncelleme: 03.11.2013 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3