Esra-Ceyda kardeşler adliyede ifade verdi

Kokain kullandıkları iddiasıyla gözaltına alındıkları emniyette kadın....

Esra-Ceyda kardeşler adliyede ifade verdi

Kokain kullandıkları iddiasıyla gözaltına alındıkları emniyette kadın....

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Esra-Ceyda kardeşler adliyede ifade verdi

Kokain kullandıkları iddiasıyla gözaltına alındıkları emniyette kadın polisi darp ettikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler adliyeye gelerek ifade verdi.
Çağlayan Adliyesi'nde görülen ilk duruşmada Esra-Ceyda Ersoy kardeşler hazır bulundu. Duruşmadaki ifadelerinde yanlış anlaşıldıklarını belirten kardeşler, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını savundu. İki kardeşin ifadesi üzerine mahkeme heyeti duruşmayı erteledi.
Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Esra-Ceyda kardeşler, verdikleri cevaplarla güldürdü. Basın mensuplarının kokain ile ilgili sorusuna iki kardeş bir süre bekledikten sonra, "Yanlış anlaşılma. Arkadaşlar biz kokain kullanmıyoruz o operasyonda yanlıştı. Biz kokaini de uyuşturucuyu da kullanmayız. Gençlere de buradan sesleniyoruz biz sigara bile içmiyoruz" diye konuştu.
" Bir kadın polisi darp ettiğini iddiaları var? Neler söyleyeceksiniz?" sorusu üzerine ise Esra-Ceyda Kardeşler, "Evet o nedenle bizi şikayet etmiş. Ama orada bir yanlış anlaşılma var. Haksız yere gözaltına alınınca bizde orada tepkimizi gösterdik. Biz kimseye vurmadık, hakaret etmedik. Biz küfür bile bilmeyiz" dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72