Erol Büyükburç, Başkan İsmail Erdem'i ziyaret etti

Türk pop müziğinin usta sanatçısı Erol Büyükburç, güftesi Yunus Emre'ye...

Erol Büyükburç, Başkan İsmail Erdem'i ziyaret etti

Türk pop müziğinin usta sanatçısı Erol Büyükburç, güftesi Yunus Emre'ye...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Erol Büyükburç, Başkan İsmail Erdem'i ziyaret etti

Türk pop müziğinin usta sanatçısı Erol Büyükburç, güftesi Yunus Emre'ye ait ilahileri okuduğu albümünün klip çekimleri için geldiği Sancaktepe'de Belediye Başkanı İsmail Erdem'i ziyaret etti.

Sanatçı Erol Büyükburç Başkan İsmail Erdem'e yaptığı ziyarette makamında bir süre görüştü. Tasavvuf müziği konusunda çalışmalar yaptığını ifade eden Erol Büyükburç bir klip çekimi için Sancaktepe'yi tercih ettiğini söyledi. Büyükburç klip çekimi için Belediye Başkanı İsmail Erdem'in görüş ve önerilerini almak istediğini vurguladı. Sancaktepe'nin gelişen ve doğayla iç içe olmasından dolayı mekan olarak çok güzel olduğunu söyleyen sanatçı Büyükburç, eskiden beri anneannesinin söylediği ilahileri okumayı hep düşündüğünü bunun ise bu yıla kısmet olduğunu belirtti. Büyükburç; “Anneannem bizlere ve komşulara çok güzel ilahiler okurdu. Hafızamın bir yerinde onlar hep duruyordu. Bu ilahilerin kalıcı olması için kaydının gerektiğini düşünürdüm o da bu yıla kısmetmiş” dedi. Büyükburç, Ramazan ayının güzelliklerine de temas ederek komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin daha da pekiştiği bu günlerin ülke insanı için önemli olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı İsmail Erdem de yaptığı konuşmada Erol Büyükburç'un sevilen bir sanatçı olduğuna dikkat çekerek; “Değerli sanatçımız Erol Büyükburç'un ziyaretinden memnun oldum. Ayrıca Sancaktepe ile ilgili açıklamaları bizler için sevindiricidir” dedi.

Büyükburç‚ yeni projesinden bahsederek‚ ilahileri senfonik olarak okuyacağını sözlerine ekledi.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72