Ece'nin telefon sevgisi

Merkezi İstanbul'da bulunan Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin...

Ece'nin telefon sevgisi

Merkezi İstanbul'da bulunan Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Ece'nin telefon sevgisi

Merkezi İstanbul'da bulunan Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin birlik ve beraberlik yemeğinde sunuculuk yapan ünlü sunucu Ece Erken, boynundan çantasını, elinden de telefonunu düşürmedi.

Sarıyer Belediyesi'ne ait İbrahim Cevahir Sosyal Tesisleri'nde Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği 22. Yıl Birlik ve Beraberlik Yemeği'nde sunucu olarak sahne alan ünlü sunucu Ece Erken, sahnede bulunduğu sürece küçük pembe çantasını boynundan, telefonunu da elinden düşürmedi. Program esnasında yanında bulunan yardımcı sunucunun devreye girmesini fırsat bilen Ece Erken, sürekli cep telefonu ile sahnede bir sandalyeye oturarak uzun süre mesajlaştı. Erken'in mikrofonu eline aldığında ise boynundaki çantayı hiç çıkartmadığı görüldü. Programa katılan konuklar 'Ece Erken'in çantasında ne var acaba?' diye konuşarak meraklarını dile getirdi. Ayrıca, Ece Erken'in kiminle mesajlaştığı da merak konusu oldu.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3