Demet Akalın'ın bilinmeyenleri

Çiçeği burnunda anne Demet Akalın'ın lise yıllarından bilinmeyen detaylar ..

Demet Akalın'ın bilinmeyenleri

Çiçeği burnunda anne Demet Akalın'ın lise yıllarından bilinmeyen detaylar ..

18 Şubat 2014 Salı 16:42
Demet Akalın'ın bilinmeyenleri

İşte liseli Demet Akalın’ın bilinmeyenleri

Çiçeği burnunda anne Demet Akalın’ın lise yıllarından bilinmeyen detaylar ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, 1990 senesinde liseden mezun olduğunda hakkında mezuniyet defterine yazılanları paylaştı. İşte arkadaşlarının dilinden “158 Demet Akalın”:

Arkadaşımız ayaklı ‘Bilboard’ listesidir. Pop dünyasındaki en son haberler ondadır. Uzun boyu ile her yerde dikkati çeker. Tatlı diliyle yalnız bizleri değil, ilçemize gelen Amerikalıları bile etkiler. Demet arkadaşımız koyu Beşiktaşlıdır. Kronik bir Metin hastasıdır. Bu yüzden ismini bile ‘Demetin’ yapmıştır. Çok kötü bir hacılama huyuna sahiptir. Güzel olan her şeyin üstüne yatmayı sever. Saçlarındaki renk renk tokaları görenler, tokaları satmak için okula getirdiğini zanneder. Teneffüslerde ‘rock’ konseri vermeye bayılır. İleride gazeteci olmak isteyen arkadaşımıza başarılı günler dileriz.

""

Son Güncelleme: 18.02.2014 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3