Demet Akalın: Çocuğumu dansçıma baktırıyorum'

Muğla`nın Bodrum ilçesinde bulunan bir mekanda sahne alan pop müziğin...

Demet Akalın: Çocuğumu dansçıma baktırıyorum'

Muğla`nın Bodrum ilçesinde bulunan bir mekanda sahne alan pop müziğin...

17 Haziran 2014 Salı 12:12
Demet Akalın: Çocuğumu dansçıma baktırıyorum'

Muğla`nın Bodrum ilçesinde bulunan bir mekanda sahne alan pop müziğin sevilen seslerinden Demet Akalın, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Pop müziğin ünlü isimlerinden Demet Akalın, Gümbet’de bulunan bir mekanda konser verdi. Eski ve yeni albümünden sevilen şarkılarını seslendiren Akalın, hayranlarını coşturdu. Yaklaşık 500 kişinin izlediği Akalın`ın sahne performansına dansçıları da eşlik etti. Geçen yıl ki albümünün çıkış şarkısı ‘Türkan’ ile sahneye çıkan ünlü sanatçı, 2 saat sahnede kaldı. Şarkı aralarında hayranlarıyla sohbet eden Akalın, kadın dansçısını yanına çağırarak “Çocuğu dansçıma baktırıyorum. Parada vermiyorum iyi oluyor. Dadımız gitti çünkü” ifadelerini kullandı.

AKALIN’IN İSİM HİKAYESİ ŞAŞIRTTI
Enerjisi ve esprili tavırlarıyla dikkat çeken Akalın, zaman zaman hayranları ile şakalaştı. Bir hayranının doğum gününü kutlayan Akalın, hayranının ismi Sırrı çıkınca kendi isminin nasıl ortaya çıktığını anlattı. İsmini sevmediğini belirten ünlü sanatçı “Babaannem babamın annemle evlenmesini istemiyormuş. Babamda delikanlı annemi alıyor ve evleniyor. Babaannemde düğüne gelmiyor. Ben doğuyorum hani barışırlar falan diye. Babaannemde diyor ki “Bari istediğimiz kızı almadın, istediğim kızın ismini koy.” Burada sana mavi gözlü, sarışın Demet isminde bir hemşire bulmuştum diyor. Rahmetli babaannem nurlar içinde yatsın ismim oradan geliyor” dedi.

ERDEM KINAY BABA OLUYOR
Demet Akalın kendi ile birlikte sahne alan ünlü Dj Erdem Kınay’ın baba olacağı müjdesini verdi. Kınay’ın kız bebek beklediğini belirten Akalın, hediye olarak bebek arabası aldığını, Hira bebeğin bütün kıyafetlerini de doğacak olan bebeğe vereceğini ifade etti.
Akalın, gece boyunca yaptığı danslarla, esprileri ve söylediği şarkılarıyla izleyenlerden büyük alkış aldı.

Son Güncelleme: 17.06.2014 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3