BKM oyuncusu kaza geçirdi

"Çok Güzel Hareket Bunlar"oyuncularından Metin Yıldız, kaza geçirdi

BKM oyuncusu kaza geçirdi

"Çok Güzel Hareket Bunlar"oyuncularından Metin Yıldız, kaza geçirdi

26 Şubat 2013 Salı 11:16
BKM oyuncusu kaza geçirdi

BKM Mutfak ve Kanal D'de yayınlanan "Çok Güzel Hareket Bunlar" adlı programın oyuncularından Metin Yıldız, Çorum'un Osmancık ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Ünlü tiyatrocu Çorum Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İstanbul'dan memleketi Ordu'nun Fatsa ilçesine giden Metin Yıldız yönetimindeki 34 REM 58 plakalı cip, Kınalıtaş mevkiinde kontrolden çıkarak takla attı. Hurdaya dönen cipten ünlü tiyatrocu yaralı olarak kurtuldu. Olay yerine çağrılan ambulansla önce Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yıldız, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum Devet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayın duyulmasının ardından Yıldız'ın annesi Havva ve abisi Murat Yıldız Çorum'a geldi. 

Ünlü tiyatrocunun Çorum Devlet Hastanesi'nde alındığını duyan hayranları ve hastane çalışanları Yıldız'ın gözlem altına alındığı hastane odasına akın etti. Devlet Hastanesi doktorlarından Murat Erdem, ünlü tiyatrocunun tedavisinin devam ettiğini belirterek, önemli bir şey olmadığını söyledi. Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Musa Zorlu da ünlü tiyatrocuyu hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Hastanede gazetecilere bir açıklama yapan tiyatrocu Metin Yıldız, konuşacak halde olmadığını belirterek, "Annemin üzülme sebeplerinden bir tanesi 'öldü' haberleri çıkmış. Ölsem ben şimdi nasıl konuşacağım. Şaka yapacak halim de yok. Osmancık ve Çorum Devlet Hastanesi çalışanlarına teşekkür ediyorum. Çok yakından ilgilendiler kendimi bebek gibi hissettim. İlginç bir şey yaşadım. Kan revan içerisinde geldim hastaneye görenler 'aaa çok güzel hareket bunlar' oysa güzel hareket değil. Fatsa'ya gidiyordum. Arabada yalnızdım.Kazayı hatırlıyorum. Hayatımın ilk kazası. İyiyim herhangi ciddi bir şey yok. En kısa zamanda hayatıma kaldığım yerden devam edeceğim. Gezmeyi seven adamım. Bu biraz engel olacak. Filmimi bitirdim. Her şeyde bir hayır vardır" dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72