Bacaklarına sigorta istiyor

Dünyaca ünlü isimlerin kendilerine şöhret kapılarını açan uzuvlarını...

Bacaklarına sigorta istiyor

Dünyaca ünlü isimlerin kendilerine şöhret kapılarını açan uzuvlarını...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Bacaklarına sigorta istiyor

Dünyaca ünlü isimlerin kendilerine şöhret kapılarını açan uzuvlarını sigortalatmaları manken Ece Gürsel'e de ilham verdi.

Bursa'da CarrefourSA tarafından düzenlenen 'İlkbahar-yaz defilesi'ne katılan Ece Gürsel, "Eğer bir uzvumu sigortalatmak isteseydim saçlarımı ve bacaklarını sigortalatmak isterdim" dedi.

Defileye çıkmadan önce yaptığımız röportajda saçlarını çok beğendiğini söyleyen Gürsel, "Saçlarımı çok beğeniyorum, çok doğallar, hiç boyamadım ve hep iyi baktım. Eğer sigortalatmak isteseydim saçlarımı sigortalattırırdım. Başka bir organımı yani bacaklarımı da sigortalatmak isterdim, çünkü uzun yıllar spor yaptım voleybol oynadım. Saçlarımdan başka bacaklarımı da sigortalatmak isterdim" dedi.

Surviver'dan teklif geldiğini, ancak kabul etmediğini söyleyen Ece Gürsel, "Surviver şartları çok zor. Duyuyorum saçlarını bile deniz suyu ile yıkıyorlarmış. Ben hayatta yapamam, sabahları kalktığımda süslenmem, krem falan sürmem lazım. Onların işi zor" diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72