Avşar'dan kaset açıklaması

Avşar'dan kaset açıklaması

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Avşar'dan kaset açıklaması
Erol Köse'nin twitter'da gündeme getirdiği " kaset' polemiğine Hülya Avşar'dan açıklama geldi.

 

"Erol Köse tarafından bir süreden beri, sistemli bir biçimde twitter üzerinden ve zaman zaman da çeşitli basın yayın organları ile verilen demeçlerle, Hülya hanımın özel yaşamı, sanat yaşamı, kişiliği gibi konularda asılsız olduğu kadar hakaret ve iftira nitelikli sözler sarf edilmektedir. Erol Köse'nin bu tavrının hiç bir haklı yanı bulunmamaktadır.

Kendisi ile polemiğe girmenin son derece gereksiz ve hak etmediği degeri vermek olduğunu düşünmekteyiz. Hak ettiği cevabı yargı kanalı ile vermek gerekliliğine inancımızdan ötürü hukuki ve cezai sorumluluğu gerektiren bu haksız saldırıya karşı ilgili kişi hakkında gerekli işlemleri başlattık.

Kaya Çilingiroğlu tarafından da aynı biçimde Erol Köse tarafından yapılan hakaret ve iftiralar nedeniyle başlatılan hukuki işlemlerde, hakaret ve suç delillerinin toplanması amacıyla yargıya müracaat edilmiştir. Ancak suç delillerinin toplanmasına yönelik bu talep, sanki Hülya hanımın özel yaşamında gizlenmesi ve ortaya çıkması halinde de Hülya hanımın rencide olacağı bir takım görüntüleri varmış gibi ifade edilmiş ve yorumlanmıştır.

Ne Erol Köse adlı kişinin bu tür iddialarının ne de müvekkilim hakkında bu konuda basın ve internette yer alan haberlerin hiç bir gerçekliği bulunmadığı gibi, Erol Köse hakkında başlatılan tüm hukuki işlemlerdeki yegane amaç ta haksız saldırı ve iftiraların bir an önce sonlandırılması ve hak ettiği biçimde cezalandırılması içndir.

Av.Kerem Hasbakkal Hülya Avşar Vekili"

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72