Afrika'ya Kim Kardashian faturası

Nijerya'nın en büyük şehri Lagos'ta düzenlenen "Love Like A Movie"...

Afrika'ya Kim Kardashian faturası

Nijerya'nın en büyük şehri Lagos'ta düzenlenen "Love Like A Movie"...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Afrika'ya Kim Kardashian faturası
Nijerya'nın en büyük şehri Lagos'ta düzenlenen "Love Like A Movie" konseri için Afrika'ya giden Kim Kardashian'a kısa katılımı için 500 bin dolar ödendi...
Nijeryalı müzisyen Darey Art-Alade ile birlikte Nijerya'nın en büyük şehri Lagos'ta düzenlediği "Love Like A Movie" konseri için Los Angelas'tan 20 saatlik yolculuk ile bu şehre gelen Kim Kardashian'a kısa katılımı için 500 bin dolar ödendiği kaydedildi.

17 Şubat Pazar günü uzun bir yolculuğun ardından Los Angelas'tan Lagos'a gelen 31 yaşındaki hamile yıldızın kırmızı halı üzerinde kameralara tebessüm ederek yolculuk yorgunluğunu örtmeye çalıştığı görüntülenmişti. Lagos'ta bir günden daha az kaldığı öğrenilen Kim kardashian'a bu kısa ikameti için 500 bin dolar ödendiği kaydedildi.

Nijeryalı kaynaklara göre Kardaşyan konsere sadece 45 dakika katıldı ve 45 saniyelik de bir açıklama yaptı.
Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72