Adem ve Sema Sevgili mi?

Adem ve Sema Sevgili mi?

06 Temmuz 2018 Cuma 12:10
Adem ve Sema Sevgili mi?

Serhat Akın internet üzerinden gerçekleştirdiği yayında Survivor Sema’nın, Adem ile Hakan Hatipoğlu’nu sevmediğini ifade ederek, “Sema Survivor”a giderken beni aradı. “Adem filan bunlarla ben nasıl yapacağım adada filan” dedi. Ben de dedim ki… “Sen güçlü kadınsın git çocuğunun için mücadele et. Turabi ile görüş, Hakan ile görüş Adem ile görüş…” ‘Bu arada Sema, Adem ile Hakan Hatipoğlu’nu hiç sevmiyordu. Aynı takımda olduğunuz için takım ruhunu sağlam için görüş dedim. Ağlama dedim pes etme dedim moral verdim başarırsın dedim. Ama ben şimdi kalkıp git Adem’le sevgili ol demedim’ ifadelerini kullandı.

SEMA’DAN YALANLAMA

Serhat Akın’ın bu iddiasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Sema, Akın’ın hakkında ortaya attığı aşk iddiasının yalan olduğunu söyledi. İşte Sema’nın o açıklaması:

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72