Abazoğlu genç kızların hayallerini süslüyor

adL sosyal medya hesaplarından yapılan mezuniyet yarışmasını kazanan...

Abazoğlu genç kızların hayallerini süslüyor

adL sosyal medya hesaplarından yapılan mezuniyet yarışmasını kazanan...

28 Haziran 2013 Cuma 16:58
Abazoğlu genç kızların hayallerini süslüyor

 

Cengiz Abazoğlu genç kızların hayallerini gerçekleştiriyor!

 

RÜYA GİBİ MEZUNİYET…

 

adL sosyal medya hesaplarından yapılan mezuniyet yarışmasını kazanan Burcu Çıracı 27 Haziran’da gerçekleşen mezuniyetinde Cengiz Abazoğlu tasarımı kıyafetiyle göz kamaştırdı

Sürprizleriyle şaşırtmaya devam eden moda öncüsü marka adL, sosyal medya sayfalarında gerçekleştirdiği mezuniyet yarışmasında kazanana unutamayacağı bir mezuniyet hediyesi vaadini gerçekleştirdi. 238 takipçi arasından yarışmayı kazanan Burcu Çıracı hayallerindeki mezuniyet balosuna çok sevdiği Cengiz Abazoğlu tasarımı elbisesiyle katıldı.

Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu “ adL ile çok geniş kitlelere ulaştım. Şimdi ise bu yarışma sayesinde bir genç kızın hayallerini gerçekleştirdik. Burcu’yla çok keyifli vakit geçirdik, onun vücuduna uygun çok güzel bir elbise tasarladım, mezuniyetinde çok güzel olacak” dedi.

""

İstanbul Lisesi’nde lise son sınıf öğrencisi olan Burcu Çıracı yarışmanın son gününde gittiği adL mağazasında kasada tesadüfen yarışma ile ilgili gördüğü bilgi üzerine, yarışmaya katılmak için kendi videosunu çekti. 1 dakikalık videoda neden Cengiz Abazoğlu tasarımı bir elbise ile baloya katılmak istediğini en iyi şekilde anlattı ve yarışmanın son yarım saatinde videosunu yükledi. adL facebook sayfasına yüklediği video ile en çok beğeni toplayan Burcu, Cengiz Abazoğlu ile bir araya gelerek, 27 Mayısta gerçekleşen mezuniyeti için hayal ettiği elbiseyi anlattı ve ünlü tasarımcı Burcu’nun hayallerini süsleyen elbiseyi tasarladı.

Yarışma ile ilgili Burcu Çıracı; “Cengiz Abazoğlu ile bir araya gelmemi ve bana hayallerimdeki elbise ile mezuniyet balosuna katılmamı sağlayan adL’ye çok teşekkür ediyorum. ” dedi.

Son Güncelleme: 28.06.2013 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3