Zübeyde Hanım Ortaokulu İtalya'dan döndü

Serdivan Zübeyde Hanım Ortaokulu personeli, AB Eğitim ve Gençlik Programları....

Zübeyde Hanım Ortaokulu İtalya'dan döndü

Serdivan Zübeyde Hanım Ortaokulu personeli, AB Eğitim ve Gençlik Programları....

06 Nisan 2014 Pazar 12:00
Zübeyde Hanım Ortaokulu İtalya'dan döndü

Serdivan Zübeyde Hanım Ortaokulu personeli, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığının yürüttüğü Comenius Programı kapsamında gittiği İtalya'nın başkenti Roma'dan döndü.

Zübeyde Hanım Ortaokulu Müdürü İsmail Yaman, Müdür Yardımcıları Süfyan Bilgiç, Mesut Üregen, İngilizce Öğretmenleri Canan Gülbeyaz, Ayhan Kartal, öğrencilerden Şevval Özdemir ve Ezgi Gürgüz İtalya'nın başkenti Roma'da yapılan proje ziyaretine katıldılar. Yapılan ziyaretlerde projenin değerlendirilmesi, Teddy'in günlüklerinin değiştirilmesi etkinlikleri yapıldı. Ayrıca Proje ekibi, İtalya'daki öğrencilere ülkemize ait halk oyunlarını öğretti. Ziyaret sonunda projenin maskotu olan Teddy İskoçya' ya verildi ve okulumuz İtalya' ya ait Teddy'i ülkemize getirdi. Bir dahaki ziyarete kadar Teddy, Zübeyde Hanım okulunda misafir olacak. Okul Müdürü İsmail Yaman proje kapsamında İtalya'dan sonra 27 Nisan'da Yunanistan'a kalabalık bir öğrenci grubu ile gidileceğini belirtti.

 

Son Güncelleme: 06.04.2014 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72