Vadiden esen rüzgâr

Vadiden esen rüzgâr

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Vadiden esen rüzgâr

Sivas'ta yayın yapan SRT Televizyonu her geçen gün büyümeye devam ediyor. 20 yıldır yayın hayatını başarı ile sürdüren ve gücüne güç katan Sivas TV İstanbul'da canlı yayınlarla izleyicisiyle buluşuyor.

Yerelden evrensele geçen Sivas TV, İstanbul'da Sedat Ünver'le atağa geçti. Her Perşembe günü saat 21:00'da Semazen Düğün Salonları'nda canlı olarak ekranlara gelen ‘Vadiden Esen Rüzgâr' adlı şov programı, her kesimin ilgiyle izlediği bir program. Geçtiğimiz gün yine ses getirecek bir programa damgasını vuran Sedat Ünver, sahnelerin başarılı sanatçıları Ünzile Tekin ve Bünyamin Oraç'ı konuk etti. Başarılı yorumuyla herkesi büyüleyen Ünzile Tekin birbirinden güzel türkülerle izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başardı. Bayburt'un güzel sesli sanatçısı Bünyemin Oraç da kendine has tarzıyla okuduğu türkülerle solondaki seyircileri coşturdu. Bu arada bir sürpriz de programın yönetmeni Hülya Halil'den geldi. Hülya Hanım, Sedat Ünver'in doğum gününü ekranda seyircisi ve konuklarıyla paylaştı. Sürpriz doğum günü pastası Sedat Ünver'i oldukça duygulandırdı. Çok mutlu ve duygulu olduğunu söyleyen Ünver, “Gerçekten çok şaşırdım. Yönetmenim Hülya Halil ve ekibime çok teşekkür ediyorum. Bu mutlu günümde beni yalnız bırakmadıkları için ne diyeceğimi bilemiyorum” dedi. Programa katılan konuklarına da teşekkür eden Ünver, “Sizler de iyi ki varsınız. Bana güç verdiniz” dedi. Her seferinde Flashaber Gazetesi'ni Sivas SRT'de canlı yayınlanan programında tanıtan Sedat Ünver'in biz de Yıldız Medya Ailesi olarak bu mutlu gününü kutluyor, her zaman yanında olacağımızı söylemek istiyoruz.

Haber-Foto: Durmuş Acar

""

""
 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72