Unutulmaz Film Müziklerinde Dünya Barışı

1 Eylül Dünya Barış Günü Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde Sinema Senfoni...

Unutulmaz Film Müziklerinde Dünya Barışı

1 Eylül Dünya Barış Günü Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde Sinema Senfoni...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Unutulmaz Film Müziklerinde Dünya Barışı

1 Eylül Dünya Barış Günü Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde Sinema Senfoni Orkestrası Unutulmayan Film Müzikleri konseriyle kutlandı. Hakan Şensoy yönetimindeki Senfoni Orkestrası'nı Kartal Belediye Başkanvekili Ergun Öztaner ve ünlü sanatçı Erol Evgin, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

 

 Konserde Pirates of the Caribbean, Harry Potter, James Bond, Star Trek, Mission Impossible, Kill Bill, Desparado gibi ünlü yabancı film müziklerinin yanısıra Türk sinemasının klasik ve yeni dönem unutulmaz film müzikleri arasında olan; Yedi Kocalı Hürmüz, Sen Gidince, Senden Başka, Son Verdim Kalbimin İşine, Mavi Boncuk, Hababam Sınıfı, Issız Adam, Renkli Dünyalar ve Ağır Roman Sinema Senfoni Orkestrası eşliğinde yeniden yorumlandı.

 

Konser sonunda tüm dinleyicilere orkestrası adına teşekkür eden Hakan Şensoy, “Herkesin 1 Eylül Dünya Barış Günü kutluyorum. Ulu önderin dediği gibi Yurtta Sulh Cihanda Sulh” dedi. Kartal Belediyesi Başkanvekili Ergun Öztaner, sanatçı Erol Evgin'le birlikte sahneye çıkarak; Sinema Senfoni Orkestrası üyelerine teşekkür etti. Orkestra adına maestro Hakan Şensoy ve solist Deniz Çevik'e çiçek ve kartal heykelciği takdim etti. Başkanvekili Öztaner “Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına hepinizin 1 Eylül Dünya Barış Günü'nü ve Bayramını kutluyorum” dedi. Tüm gece boyunca konseri dinleyen Erol Evgin, dinleyicilerin yoğun isteği üzerine  “Bir de bana sor” adlı eserini seslendirdi.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72