Ümraniye'de ödüllü eserler sergileniyor

Eserler, düzenlenen bir sergiyle sanatseverlerin ilgisine sunuldu.

Ümraniye'de ödüllü eserler sergileniyor

Eserler, düzenlenen bir sergiyle sanatseverlerin ilgisine sunuldu.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ümraniye'de ödüllü eserler sergileniyor
Ümraniye Belediyesi tarafından 7. kez düzenlenen ‘Geleneksel Resim Yarışması'nda dereceye giren eserler, düzenlenen bir sergiyle sanatseverlerin ilgisine sunuldu.

Ümraniye Belediyesi tarafından 7 yıl boyunca aralıksız düzenlenen ve yurt içi-yurt dışında büyük ilgi gören ‘Geleneksel Resim Yarışması'nda dereceye giren eserler sergilenmeye devam ediliyor. Bu yıl ‘Yol ve Seyahat' konulu yarışmada ilk üçe giren ve sergilenmeye layık görülen 41 eser Altunizade Kültür Merkezi'nde sanatseverlerin ilgisine sunuldu.

‘Yeni yetenekler kazandırıyoruz'

Serginin açılışında bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, düzenledikleri resim, hikâye ve şiir yarışmalarıyla bu alanlara yeni yetenekler kazandırdıklarını söyledi. Yarışmaya yurt içi ve yurt dışından çok sayıda katılımın olduğunu hatırlatan Erdoğdu, dereceye giren yeteneklere çeşitli ödüller verdiklerini, bunun yanında yine dereceye giren eserleri kitaplaştırarak ölümsüzleştirdiklerini belirtti. Erdoğdu, Ümraniye Belediyesi olarak kültüre ve sanata verdikleri desteği bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da devam ettireceklerini ifade etti.

Serginin açılış kurdelesini davetlilerle birlikte kesen Erdoğdu, daha sonra sergiyi gezerek eserleri inceledi. Sergi 26 Haziran Pazar gününe kadar Altunizade Kültür Merkezi'nde ziyaret edilebilecek.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72