Türkiye yeniden Eurovision'da

Türkiye, Eurovision'a tekrar katılma kararı aldı. Bu sene Türkiye'yİ maNganın temsil edeceği konuşuluyor.

Türkiye yeniden Eurovision'da

Türkiye, Eurovision'a tekrar katılma kararı aldı. Bu sene Türkiye'yİ maNganın temsil edeceği konuşuluyor.

02 Ağustos 2017 Çarşamba 12:14
Türkiye yeniden Eurovision'da

Türkiye, yıllardır katılmadığı Eurovision Şarkı Yarışması’nda yeniden yer alacak. Türkiye’yi 8 yıl aradan sonra tekrar maNga’nın temsil edeceği konuşuluyor.

NTV’de yer alan habere göre, Türkiye ilk defa 1975 yılında Semiha Yankı ile katıldığı, 2003’de Sertab Erener’in 167 puan alarak birinciliği kazandığı Eurovision Şarkı Yarışması’na son olarak 2012 yılında Can Bonomo ile katılmış ve yarışmada bir daha bulunmama kararı aldı. TRT yönetimi, dört yıl sonra bu konudaki fikrini değiştirdi ve Eurovision’a tekrar katılma kararı aldı.

Son yıllardaki yarışmalara ağırlıklı olarak İngilizce şarkılarla katılan Türkiye’nin 2018 için nasıl bir karar alacağı hakkında henüz resmi bir bilgi olmasa da maNga haberi Twitter hesabından dün gece doğruladı.

Ancak maNga’nın resmi olarak Türkiye’yi temsil edeceği TRT yönetimi tarafından açıklanmadı. 2018 Eurovision yarışması için başka sanatçılarla da görüşüldüğü konuşuluyor.

Son Güncelleme: 02.08.2017 12:19
Anahtar Kelimeler:
TürkiyeEurovisionManga
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3