"Toz Bezi" başkanı ağırladı

Maltepe Gülsuyu'nda çekimleri devam eden ve Maltepe Belediyesi'nin destek...

"Toz Bezi" başkanı ağırladı

Maltepe Gülsuyu'nda çekimleri devam eden ve Maltepe Belediyesi'nin destek...

17 Haziran 2014 Salı 11:06
"Toz Bezi" başkanı ağırladı

Maltepe Gülsuyu’nda çekimleri devam eden ve Maltepe Belediyesi'nin destek verdiği “Toz Bezi” filminin seti, dün Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı ağırladı. Sette, yönetmen, yapımcı ve oyuncularla bir araya gelen Kılıç, kamera arkasına geçti.

 

İstanbul Sinoplular Derneği (İSDER) Düğün Salonu’nda çekimleri devam eden filmin setine konuk olan Kılıç, büyük ilgi gördü. “Burası benim için çok özel bir yer. İlk seçim çalışmamı burada başlatmıştım" diyen Kılıç, "Biz belediye olarak bu dönemde, kültür ve sanat konusunda önemli yatırımlara imza atmayı planlıyoruz. Maltepe'yi sanatın ve sanatçının adresi yapacağız” dedi. Filmin yapımcılarından Çiğdem Mater, yönetmen Ahu Öztürk ve başrol oyuncusu Nazan Kesal, belediyenin kendilerine verdiği destekten dolayı Kılıç'a teşekkür etti. Kılıç, filmin çocuk oyuncusu Asel Yalın'la da yakından ilgilendi.

 

BELEDİYEDEN OYUNCU DESTEĞİ

 

Düğün sahnesinin çekileceği salonu da ziyaret eden Kılıç, settekilerle tek tek tokalaştıktan sonra kamerayı eline aldı ve “motor” dedi. Set ekibiyle poz veren Başkan Kılıç, setteki çocuklara da yapboz takımı hediye etti. Filmin düğün sahnesinde, Maltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli Cihan Mir Karakaş da, “damat” rolüyle yer aldı. 

 

İKİ TEMİZLİKÇİ KADININ HİKAYESİ

 

Evlere temizliğe giden Nesrin ve Hatun adlı iki temizlikçi kadının hikâyesinin anlatıldığı filmde, binlerce ev işçisi kadının sorunlarına parmak basılıyor. Yapımcılığını Çiğdem Mater ve Nesra Gürbüz, yönetmenliğini Ahu Öztürk’ün üstlendiği filmde başrolleri, Nuri Bilge Ceylan’ın Cannes ödüllü “İklimler“ filminden tanıdığımız Nazan Kesal, Asiye Dinçsoy, Asel Yalın, Yusuf Ancu ve Mehmet Özgür paylaşıyor.

 

Son Güncelleme: 17.06.2014 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72