Survivor Hasan, Üsküdar'da tanıtım yaptı

Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri'nin tatil programı...

Survivor Hasan, Üsküdar'da tanıtım yaptı

Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri'nin tatil programı...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Survivor  Hasan,  Üsküdar'da tanıtım yaptı

Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri'nin tatil programı çerçevesinde gerçekleştirilen Meslek Tanıtım Seminerleri, özel bir televizyon kanalında yayınlanan yarışma programında tanınan Hasan Yalnızoğlu'nun konuk olduğu bir finalle sona erdi. 
Yarıyıl tatili boyunca Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri'nin üyelerine birbirinden farklı mesleklerde bilgi vermek amacıyla gerçekleştirdiği seminerlere üyelerin ilgisi yoğun oldu. İki hafta boyunca Burhaniye Gençlik Merkezi'ndeki ‘Has Oda' adı verilen mekânda düzenlenen seminerlerde üyeler, Tayfun Özbey'den Turizm ve Rehberlik, Önder Özkara'dan Genetik Mühendisliği, Hasan Yalnızoğlu'ndan Beden Eğitimi ve Sporculuk gibi ezber bozan mesleklerin bilgisini alırken Cerrah İhsan Karaman, Kardiyolog Zekeriya Nurkalem ve Gazeteci Yaşar Kaba gibi alanında uzman isimlerden de aşina oldukları mesleklerin inceliklerini öğrendiler.

Üyelerin geleceklerine yön verecek olan mesleklerini belirlemeleri konusunda onlara yardımcı olmak amacıyla düzenlenen seminerlerde konuklar, üyelere mesleklerini her yönüyle tanıttılar. Her mesleğin hem eğlenceli hem de zahmetli olan yönlerinin var olduğunu öğrenen üyeler de merak ettikleri soruları alanlarında uzman olan kişilere sorma fırsatı elde ettiler. Seminerler boyunca her mesleğin katılımcısına yoğun ilgi gösteren üyeler Survivor Hasan olarak tanınan Hasan Yalnızoğlu'nun katıldığı semineri ayrı bir ilgiyle dinlediler. Her işte olduğu gibi sporculukta da disiplinli bir eğitimin şart olduğunu anlatan Hasan Yalnızoğlu da üyelerden gelen meraklı sorulara tek tek cevap verme nezaketini gösterdi.
Her seminer sonunda konuklarla hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmeyen üyeler ayrıca katılan tüm konuklara Üsküdar Belediyesi Kültür Yayınları tarafından yayınlanan birbirinden değerli kitaplardan hediye ettiler.
Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72