SULTANBEYLİ'DE SOSYAL MEDYA KOMEDİSİ

Sultanbeyli Kültür Merkezi'nin bu seferki konuğu internet fenomeni Hakim...

SULTANBEYLİ'DE SOSYAL MEDYA KOMEDİSİ

Sultanbeyli Kültür Merkezi'nin bu seferki konuğu internet fenomeni Hakim...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
SULTANBEYLİ'DE SOSYAL MEDYA KOMEDİSİ

Sultanbeyli Kültür Merkezi'nin bu seferki konuğu internet fenomeni Hakim Türkmen oldu. “Beyinsiz Adam” karakteriyle sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan Türkmen'i, katılımcılar ilgiyle dinledi. Türkmen, davetlilere sosyal medya konusunda hem bilgilendirici, hem de eğlendirici bir söyleşi gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün sosyal medyacılarla buluşmasına katılan Hakim Türkmen, dün akşam da Sultanbeyli'nin konuğuydu. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve çok sayıda izleyicinin katıldığı program, zevkli anlara sahne oldu.

Kullanılan sosyal ağlar hakkında ilginç tespitler yapan Türkmen, “Bu alanlarda paylaşılmış bir gönderiyi artık bütün dünya görüyor, bundan dolayı ne paylaştığımız çok önemli. Özellikle dikkatinizi bu noktaya çekmek istiyorum. Sadece sizi takip edenlerin gördüğünü sanıyorsunuz, ancak durum hiç de öyle değil” dedi. Türkmen, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü. “Özellikle gençleri bu konuda daha dikkatli olmaya davet ediyorum. Gençliğinizde koymuş olduğunuz bir fotoğraf ilerleyen yıllarda karşınıza çıkabilir. Buralarda özel hayatı paylaşmak ne kadar doğru?” dedi.

Kötü niyetli insanlar da birçok gönderiyi beğeniyor

Yapılan paylaşımlara esprili bir dille yaklaşan Türkmen, konuşmasını örneklerle destekledi. Türkmen, “Evde yokum, diye bir gönderi atıyor vatandaşımız. Bunu da arkadaşları beğeniyor. Ancak şu var ki, hırsızların en çok beğendiği gönderiler arasında bu cümle bulunuyor” diyerek salondakilere uyarıda bulundu.

Türkmen, sosyal medyanın artık reklam alanı için de kullanıldığının altını çizdi. Sosyal medya konusunda birbirinden ilginç verileri dinleyenleriyle paylaşan Türkmen, program sonunda Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ile de sohbet etti. Ardından CNNTURK Televizyonu'nda yayınlanan, Cüneyt Özdemir'in 5N1K programına konuk olan Türkmen'in canlı yayın bağlantısı Sultanbeyli Kültür Merkezinden gerçekleşti.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72