‘Sokakta sanat var' etkinliğine büyük ilgi

Kartal Belediyesi Çocuk Gelişim Merkezleri, Hamam Sokak'ta düzenlenen,..

‘Sokakta sanat var' etkinliğine büyük ilgi

Kartal Belediyesi Çocuk Gelişim Merkezleri, Hamam Sokak'ta düzenlenen,..

30 Haziran 2014 Pazartesi 13:07
‘Sokakta sanat var' etkinliğine büyük ilgi

KARTAL’DA ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNİN ‘SOKAKTA SANAT VAR’ ETKİNLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

 

Kartal Belediyesi Çocuk Gelişim Merkezleri, Hamam Sokak’ta düzenlenen, “Sokakta Sanat Var” etkinliği büyük ilgi gördü.  Çocuk Gelişim Merkezleri öğrencilerinin katıldığı etkinlik kapsamında; Atatürk Anıtından etkinlik alanına bando ile yürüyen çocuklar burada hazırlanan çadırda becerilerini sergilediler.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Ömer Fethi Gürer, Turgut Mermertaş, Çocuk Gelişim Merkezleri Müdürü N. Enif Yavuz Dipşar, Birim Müdürleri, Başkan Danışmanları ve Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Mustafa Koç ile Atalar Mahalle Muhtarı Erhan Gümüş’te etkinliğe katıldı.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, etkinliğe katılan çocuklarla tek tek ilgilendi ve bir konuşma yaptı. Başkan Op. Dr. Altınok Öz, ilçede kreşlere verdikleri öneme değinerek şöyle konuştu:

 

“Çocuklarımızın güvenle sağlıklı bir ortamda bakılarak yaşamla ilgili ilk öğretileri doğru öğrenmeleri, annelerin daha çok sosyal yaşamda olmalarını sağlamak düşüncesi ile kreşlerimizi yaygınlaştırmaya başladık. Göreve başladığımda Kartal’da bir tane kreş vardı. Bugün on bir kreşe sahip duruma geldik. Her mahalleye bir kreş düşüncesi ile bu anlamda çalışıyoruz. Çocuklarımız için oyun alanları, parklar da yapıyoruz. Yalnız çalışan anne için değil, evdeki anne içinde çocuk gelişim merkezlerimizi farklı kılmak çabası içindeyiz. İlk kez örnek bir uygulama ile Gümüşpınar Kreşimizde saatlik bakıma başladık. Anne çocuğunu kreşimize bıraksın, alışverişe mi gidiyor, güne mi gidiyor, bir etkinliğe mi katılacak. Gidebilsin ve o sürede çocuğunu getirsin kreşlerimize teslim etsin. Böylece anneler daha çok sosyal yaşamda olsun istiyoruz. Bugün burada çocuk gelişim merkezlerinin öğrencileri çocuklarımızla buluşmaktan ve onların gülen gözlerini görmekten mutluluk duydum.” dedi. 

""

Çocuk Gelişim Merkezlerinin bağlı olduğu Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer’de yaptığı açılış konuşmasında Kartal Belediyesi’nin on bir Çocuk Gelişim Merkezinin de yoğun bir ilgi gördüğüne vurgu yaparak, “Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün önerleri doğrultusunda yeni dönemde de öğretmenlerimiz, çalışanlarımızla en iyi hizmeti verme uğraşı içinde olacağız. Çocuk Gelişim Merkezlerimizin öğrencileri ile farklı etkinlikle de bir arada bulunacağız. ‘Sokak’ta sanat var” projesi onların becerilerinin sunulduğu bir etkinlik. Halkımızın ve velilerinde desteği ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

 

Son Güncelleme: 30.06.2014 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3