Sinema Atölyesi eğitime başlıyor

Kültür ve sanata destek veren Kartal Belediyesi'nin başlatmış olduğu...

Sinema Atölyesi eğitime başlıyor

Kültür ve sanata destek veren Kartal Belediyesi'nin başlatmış olduğu...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sinema Atölyesi eğitime başlıyor

Kültür ve sanata destek veren Kartal Belediyesi'nin başlatmış olduğu ‘Sinema Atölyesi' projesinde yer almak isteyenlerin ön kayıtları 30 Eylül'e kadar sürüyor. 

Türkiye'nin belediye destekli ilk ve tek sinema atölyesi olan ‘Kartal Belediyesi Sinema Atölyesi', geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak sinema eğitimi vermeye devam edecek.

Kartal Belediyesi Sinema Atölyesi eğitmeni Dr. Özlet Taluer, geçtiğimiz dönem 38 adayın kabul edildiği seçmelerde, adayların iki yıl boyunca haftada altı gün sinema eğitimi almaya devam ettiklerini, yeni dönemle birlikte seçilecek sinema öğrencilerini heyecanla beklediklerini belirtti.

2 Ekim Pazar günü yapılacak yetenek sınavında, 18-30 yaş arasında sinema eğitimi almak isteyen kursiyerlerin başarılı olmaları bekleniyor. Elemelerde başarılı olan en fazla 40 kişinin alınacağı sinema atölyesinde öğrenciler, iki yıllık sinema eğitimi kapsamında kamera, ışık, ses, kurgu, senaryo, kısa film ve belgesel türlerinde eğitim görecek.

Teoriden çok pratiğe yönelik eğitimin ardından mezun olan öğrenciler, Sinema Atölyesi ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika alacak.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72