Sedat Ünver rüzgar gibi esti

Sedat Ünver rüzgar gibi esti

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Sedat Ünver  rüzgar gibi esti

Sivas SRT TV ve Semazen Düğün Salonları Yönetim Kurulu Başkanı Nuh  Gergin'in katkılarıyla gerçekleştirilen, Ordu Mesudiye Muhtarlar Derneği gecesi SRT'den canlı olarak yayınlandı.

""

Geçtiğimiz gün Sivas TV'nin canlı olarak yayınladığı 'Vadiden Esen Rüzgâr' adlı programa konuk olmak için gelen Ordu Mesudiye Muhtarları ve bazı köy dernek üyeleri yanında, SRT'nin de kuruluşunun 20. yılı münasebetiyle Ordu Mesudiye'den programa birçok kişi katıldı.  Geceye katılanlar arasında; Mesudiye Kaymakamı Rıza Gençoğlu, Belediye Başkanı İsa Gül, Mesudiye Muhtarları Derneği Başkanı Muharrem Sarıgül, Zekeriya Erdim, Mesudiye Çavdar Köyü Muhtarı İbrahim Ünver, siyasi parti ilçe başkanları ve çok sayıda dernek yöneticisi vardı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı 'Vadiden Esen  Rüzgar' adlı program saat 21:00'da başladı ve gece boyunca coşku içinde devam etti.  

""

Gecede kısa bir selamlama konuşması yapan Mesudiye kaymakamı Rıza Gençoğlu ve Belediye Başkanı İsa Gül, Mesudiye Muhtarlar Derneği Başkanı  Sivas TV' ye övgülerle destek verdi. Kaymakam ve Belediye Başkanı yaptıkları konuşmada; "Sivas TV'nin 20. yaşını kutluyoruz. İnşallah daha uzun süre yayın hayatına devam ederler. Gerçekten de Anadolu'da çok izleyicisi olan bir televizyon kanalı. Kendilerini daha iyi yerlerde görmek isteriz" dedi. Programda ses sanatçısı Havvanur ve yöresel sanatçı Nazmi Can şarkı ve türküleriyle izleyenleri coşturdu. Geceye katılanlar programın sonunda, SRT  Televizyonu ve Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Hasdemir'e sürpriz doğum pastası verdiler. Bu davranış karşısında duygulanan Hasdemir, "İnanın ki ne diyeceğimi bilmiyorum.  Sevincimi size anlatamam. Nice 20'li yaşlara diyorum. SRT, seyircisiyle bir aile gibidir.  Çalışanlarımla gurur duyuyorum" dedi. Vadinin sevilen ismi Sedat Ünver de yaptığı konuşmada, "Ordu Mesudiye'den bin kilometrelik bir yolu aşarak bana destek olmak  için gelen başta değerli Mesudiye Kaymakamı ve Belediye Başkanıma çok teşekkür ediyorum.  Çok mutluyum. Babam İbrahim Ünver otuz yıllık Çavdar Köyü muhtarıdır. Onun için tüm muhtarları seviyorum dedi. Çok program yaptım. Ama bu akşamki kadar heyecanlanmamıştım. Bu nedenle, SRT Yönetim Kurulu Üyesi, çok sevdiğimiz değerli büyümüz Hayati Hasdemir ve Sivas TV ailesine saygılarımı sunuyorum. Bizlere  kapılarını açtı" dedi. Konuk sanatçılara da ayrıca teşekkür eden Ünver daha sonra  SRT Yönetim Kurulu Üyesi olan Hayati Hasdemir ile beraber pastayı keserek seyircisiyle birlikte muhteşem yaş gününü kutladı.

Haber-Foto: Durmuş Acar        

""

""
 

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72