Parklarda sinema keyfi

Çekmeköy Belediyesi havaların ısınmasının ardından, yıl boyunca salonlarda...

Parklarda sinema keyfi

Çekmeköy Belediyesi havaların ısınmasının ardından, yıl boyunca salonlarda...

21 Haziran 2014 Cumartesi 16:10
Parklarda sinema keyfi

Çekmeköy Belediyesi havaların ısınmasının ardından, yıl boyunca salonlarda devam eden sinema keyfini açık havaya taşıdı.

Çekmeköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sinema gösterimlerini açık havaya taşıdı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği yaz etkinliklerinin Haziran ayı programında; Ata Demirer ve Demet Akbağ’ın başrollerini paylaştığı Eyvah Eyvah 3, Tolga Çevik ve Ezgi Mola’lı Patron Mutlu Son İstiyor ve Türk yapımı ilk çocuk sinema filmi olma özelliğini taşıyan RGG Ayas Çekmeköylü sinemaseverlerle buluşuyor.

Çekmeköy Belediye Bahçesi, Mehmet Akif Kent Meydanı, Taşdelen Lunapark, Taşdelen Amfi Tiyatro, Ömerli okul bahçesinde gösterime sunulan filmler mahalle halkından yoğun ilgi görüyor.

 

Son Güncelleme: 21.06.2014 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72