Ölü Adamın Cep Telefonu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, ‘Ölü Adamın Cep Telefonu' ...

Ölü Adamın Cep Telefonu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, ‘Ölü Adamın Cep Telefonu' ...

21 Şubat 2014 Cuma 15:45
Ölü Adamın Cep Telefonu
 

İBB Şehir Tiyatroları’nın yeni oyunu: Ölü Adamın Cep Telefonu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, ‘Ölü Adamın Cep Telefonu’ adlı yeni oyunu seyirciyle buluşturuyor. Sarah Ruhl’un yazdığı, Uğur Arda Aydın’ın yönettiği oyun 19-23 Şubat 2014 tarihleri arasında Ümraniye Sahnesi’nde, 26 Şubat-2 Mart 2014 tarihleri arasında ise Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde…

Ölü Adamın Cep Telefonu, cep telefonunuz siz bu dünyadan ayrıldığınızda başkalarının eline geçerse yaşamaya devam edebilir misiniz? Cep telefonunuz yaşadığınız süre içinde tüm hayatınızı kontrol etmeye başlamışsa, kendi varlığınızı gerçekten ispat edebilir misiniz? Ya da siz öldükten sonra tüm kontrolü başkası ele geçirirse, kim ve ne olduğunuzu nasıl kanıtlayabilirsiniz, sorularına yanıt arıyor. Daha da vahim olanı, bir makine tüm hayatınızı kontrol altına alırsa ondan nasıl kurtulabilirsiniz?
Çevirisini İrem Arslan Aydın’ın, dramaturgisini Dilek Tekintaş’ın, kostüm tasarımını Nihal Kaplangı’nın, ışık tasarımını Murat Selçuk’un, efekt tasarımını Erhan Aşar’ın yaptığı oyunda;  Nergis Çorakçı, Yeliz Gerçek, Uğur Arda Aydın, Pelin Budak, Nurseli Tırışkan rol alıyor.

 
Son Güncelleme: 21.02.2014 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3