NTK'dan başarılı bir organizasyon

NTK'dan başarılı bir organizasyon

26 Şubat 2013 Salı 11:17
NTK'dan başarılı bir organizasyon

NTK'dan başarılı bir organizasyon daha

 

NTK Organizasyon, dev organizasyonlarına birisini daha ekledi. Serinçayır Köyü Kültür Derneği'nin Esenyurt Salon Locca'da düzenlemiş olduğu dayanışma gecesinde organizasyon olarak sevilen sanatçıları izleyenleriyle buluşturdu.

 

Sunuculuğunu Nihat Tanrıkulu'nun yaptığı; ses, düzen ve ekipman olarak NTK Organizasyona ait olan bu gecede; Arzu, Deniz Albayrak, Mehmet Kılıç, Kemal Yıldız  gibi sanatçılar sahne aldı.

 

NTK Organizasyon adına söz alan NTK Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Tanrıkulu; “Türkiye'de derneklerin gerek mali konuda, gerekse sanatçıları temin konusunda sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Biz NTK Organizasyon olarak derneklerimizin yanındayız. Her türlü konser ve organizasyonlarınızda firmamız bünyesinde bulunan 350 sanatçımızla ve kimi görmek istiyorsanız tüm etkinlerinizde sizlerleyiz”  dedi.

 

Türkiye'de organizasyon konusunda alışagelmiş tabuları yıkacaklarını söyleyen Tanrıkulu; “Biz bu yolda çok ezildik ama yılmadık. Gerekirse yine ezileceğiz ama organizasyonlar konusunda sıkıntı yaşayan ülkemizde farklı bir yapı olduğunu göstereceğiz ve ispatlayacağız” diyerek sözlerini tamamladı.


""

 

Türkiye'de her yöreden sanatçıyı bünyesinde barındıran NTK Organizasyon; Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinde; siyasi parti organizasyonlarında, dernek gecelerinde, özel düğün ve nişan organizasyonlarında, kır düğünleri, piknik şölenlerinde profesyonel ekibi ve sanatçı kadrosuyla hizmet vermekte. Haber-Foto: Durmuş Acar

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72