NTK, bir ilke daha imza atıyor

NTK, bir ilke daha imza atıyor

26 Şubat 2013 Salı 11:17
NTK, bir ilke daha imza atıyor

Bir Umut Damlası Derneği ve NTK Organizasyon'dan Türkiye'de bir ilke imza atılıyor. Engelli insanlarımızı bir araya getirecek bir proje hayata geçiriliyor. Ünlü sanatçıların da katılımıyla renklenecek olan organizasyonda tüm iş adamları gecede bekleniyor. Bir Umut Damlası Derneği Başkanı Altok Boy'un önderliğinde, Organizatör- sunucu-yapımcı NTK Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Tanrıkulu'nun sunumuyla başlayacak olan geceden elde edilecek gelirle geceye katılacak engelli kişilere akülü sandalye verilecek” dedi.

Gecede sahne alacak olan sanatçılar arasında, organizasyon bünyesindeki; Ceylan, Ekin, Himmet Erol, Ali Gündüz, Yunus Avcı, Nermin Timuçin, Alican Toprak, Emrah Bulut, Zülfikar, Nurcanım, Ahmet Ece Gülesin, Halis Avşar ile Sihirbaz Damper bulunacak. Daha birçok sürpriz sanatçının yer alacağı gece, 27 Mayıs Pazar günü Saat 11.00.18.00 arasında Ataköy Ahmet Cömert Spor Salonu'nda yapılacak. Haber: Durmuş Acar

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3