?Nefes Derneği' nefes aldırdı

Sultanbeyli'de geçtiğimiz günlerde teşkilatlanan Nefes Derneği,...

?Nefes Derneği' nefes aldırdı

Sultanbeyli'de geçtiğimiz günlerde teşkilatlanan Nefes Derneği,...

17 Mart 2013 Pazar 18:02
?Nefes Derneği' nefes aldırdı

Sultanbeyli'de geçtiğimiz günlerde teşkilatlanan Nefes Derneği, çalışmalarına başladı. Derneğin Kurucu Başkanı Eren Akça derneğin yapacağı faaliyetleri ve programı konusunda bilgilendirme amacıyla bir açıklama yaptı? Akça, açıklamasında; "Derneğimiz yeni kuruldu. İlk güne oranla hayli fazla olan üye sayımızın, ilerleyen günlerde çok daha artacağını ümit etmekteyiz. Öncelikli hedefimiz kurumsal bir yapıya bürünmek olacak. Daha pek çok eksiğimiz var. Bu eksiklerimizi de en kısa zamanda tespit edip çözümleyeceğiz. Derneğimize yeni katılan üyelerimizle daha büyük işler yapabileceğimiz inancındayım" dedi. Akça, konuşmasının devamında; "Yeni kurulmuş bir derneğiz. Yapmakla yükümlü olduğumuz bir kongremiz var. Kısa süre içinde kongremizi de yaptıktan sonra herkes neler yapabileceğimizi görecek" dedi. Akça, konuşmasını; "Şu ana kadar bize destek vermiş ama çeşitli nedenlerden dolayı aramızda olamayan herkese teşekkür ederim. Çevresinde yardıma ihtiyacı olan dostlarımız ve ihtiyacı olan aileler, açık ev adreslerini ve kendileriyle iletişim kurabileceğimiz bir iletişim numarasıyla birlikte ailenin durumu hakkında bilgi veren kısa bir bilgiyi [email protected] adresine mail olarak atarlarsa bu aile ile yakinen ilgilenecek ve ailenin ihtiyaçlarını gidermek üzere elimizden geleni yapacağız. Sevgili dostlar, Nefes Derneği olarak önümüzdeki hafta itibariyle yoksul ailelerimizi tespit edeceğiz ve onlarla Allah'ın izniyle gerekli iletişime gireceğiz dedi.

""

Bu konuda duyarlı bütün dostlarımızla ortak bir çalışma yapacağımıza yürekten inanıyor ve herkese saygılar diliyorum. Allah'a emanet olun" şeklinde noktaladı...

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3