Müzisyenlerden Başkan Çelikbilek'e ziyaret

Yerel Seçimlerin ardından toplumun tüm kesimlerinden tebrik ziyaretlerini...

Müzisyenlerden Başkan Çelikbilek'e ziyaret

Yerel Seçimlerin ardından toplumun tüm kesimlerinden tebrik ziyaretlerini...

16 Nisan 2014 Çarşamba 12:31
Müzisyenlerden Başkan Çelikbilek'e ziyaret

Beykozlu müzisyenlerden Başkan Çelikbilek’e ziyaret

 

Yerel Seçimlerin ardından toplumun tüm kesimlerinden tebrik ziyaretlerini kabul eden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e sanat, siyaset, spor ve meslek temsilcilerini makamında ağırlıyor.

Beykozluların büyük teveccühüyle yeniden göreve başlamasının ardından belediyede tebrik ziyaretlerini kabul eden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykozlu müzisyenleri ağırladı.

Sivil Toplum Kuruluşları, gazeteciler, dernekler, site yöneticileri, esnaflar, vatandaşlar ve daha birçok kurum kuruluş tarafından makamında ziyaret ve tebrikleri kabul eden Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i müzisyenler ziyaret etti. 

Yeniden seçilerek görevine devam etmesi dolayısıyla Başkan Yücel Çelikbilek’i tebrik eden Beykozlu müzisyenler, kendisine başarılar dilediler.

Ziyaretlerden ve vatandaşların ilgisinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Çelikbilek, “İlçemizin yarınlarına yatırım yapmaya, tüm enerjimiz ve birikimimizle devam edeceğiz. Beykozlu müzisyenlerimizin ziyareti de bizi oldukça memnun etti. Kendilerine meslek hayatlarında başarılar diliyor, teşekkür ediyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 16.04.2014 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3