Mesudiye'nin ‘En'leri bir arada

Mesudiye'nin ‘En'leri bir arada

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Mesudiye'nin ‘En'leri bir arada

Sivas SRT nin her hafta canlı olarak yayın yaptığı Semazen Düğün Salonunda Ordu Mesudiye İlçesi' nin önde gelen iş adamları ve Belediye Başkanı İsa Gül; Sedat Ünver'in hazırlayıp sunduğu, ‘Vadiden Esen Rüzgâr' adlı şov programına konuk oldu. Çok renkli ve eğlenceli geçen geceden herkes mutlu olarak ayrıldı.

Her Perşembe Semazen Düğün Salonları'nda program yapan Ordu'nun sevilen sanatçısı Sedat Ünver her hafta bir derneği ağırlıyor. Bu hafta Ünver'in programına; Marmaris Ordulular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hacı Ali Elibal Esatlı Köyü Dernek Başkanı Yemen Coşkun,Göçebey Köyü Dernek Başkanı Fırat Koç  ve Yaşar Kaplan, Mehmet Kaplan ve Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül katıldı. Gecede bir konuşma yapan İsa Gül, hemşerilerine seslenerek Mesudiye için el ele verip çalışmalarını istedi. Gül, konuşmasında, “Son genel seçimlerde Ordu'nun Mesudiye ilçesi en çok göç eden ilçeler arasına girdi.  Eğer bu göç edenlere bir iş imkânı sağlayamadığımız sürece göç dalgası her geçen gün devam edecektir” dedi. Belediye Başkanı İsa Gül, konuşmasının sonunda;  “İstanbul'un Anadolu yakasında yayınlanan Flashaber Gazetesi'ni, katıldığım her programda yanımızda görüyorum. Bu  çok sevindirici bir şey. Bu nedenle ben de gazeteyi ilgiyle takip ediyor, gelişen olayları anında okuyorum” dedi.

Haber-Foto:Durmuş Acar

""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72