Meslek Edindirme Kursları tüm hızıyla sürüyor

Üsküdar Belediyesi'nin, ST Danışmanlık firması ile imzaladığı protokol...

Meslek Edindirme Kursları tüm hızıyla sürüyor

Üsküdar Belediyesi'nin, ST Danışmanlık firması ile imzaladığı protokol...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Meslek Edindirme Kursları tüm hızıyla sürüyor

Üsküdar Belediyesi'nin, ST Danışmanlık firması ile imzaladığı protokol çerçevesinde işsiz vatandaşlar için düzenlediği Meslek Edindirme Kursları, tüm hızıyla 2011 yılında da devam ediyor.

Bu dönem başlatılan ve ST Danışmanlık firması ile ortak yürütülen kurs dahilinde 83 kursiyer Sigortacılık Satış ve Pazarlama konusunda eğitim gördü. Mezun olan kursiyerlerden 43 tanesi çeşitli sigorta şirketlerinde işe yerleştirildi. 10 gün süren yoğun eğitim sonunda mezun olan kursiyerlere sertifika verilirken bu sertifikalar sigorta şirketlerine işe girişlerde önemli bir rol oynuyor.

Üsküdar Belediyesi, Üsküdar'ın ve Üsküdarlıların en önemli sorunlarından biri olan işsizliğe çözüm bulma konusunda Mustafa Kara'nın göreve geldiği 1 Nisan 2009 tarihinden bu yana çok önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Göreve başladığı tarihten bugüne kadar Üsküdar Belediyesi'ne 6 bin 142 kişi iş bulmak amacıyla başvuruda bulunurken, başvuruda bulunanların 625 tanesi işe yerleştirildi. Bu dönemde ayrıca 3 bin 376 kişi de iş bulması amacıyla başka kurumlara yönlendirildi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3