Mavi Karadeniz TV'de türkü şöleni

Bayburt'un sevilen sanatçısı Bünyemin Oraç ve asistanı Cansu Pala, Mavi...

Mavi Karadeniz TV'de türkü şöleni

Bayburt'un sevilen sanatçısı Bünyemin Oraç ve asistanı Cansu Pala, Mavi...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Mavi Karadeniz TV'de türkü şöleni

Bayburt'un sevilen sanatçısı Bünyemin Oraç ve asistanı Cansu Pala, Mavi Karadeniz TV'de Pazar günleri saat 22: 00'da yaptığı ‘Türkü Diyarı' programında birbirinden seçkin sanatçı ve konuklarıyla geceye renk katıyor.

Çekmeköy'de yayın yapan, Karadeniz'in en çok izlenen televizyonu ‘Mavi KRDZ TV', her hafta olduğu gibi bu hafta da seçkin sanatçılara yer verdi. Ordu'nun derelerinden akıp gelen güzel bir ses Sedat Ünver, programa katıldı ve söylediği birbirinden güzel türkülerle stüdyodaki konukları ve ekranları başındaki seyirciyi adeta coşturdu. Türkiye ve dünyanın birçok yerinden çok sayıda izleyiciden gelen mesajlarla moral bulan Bünyamin Oraç ve yardımcısı Cansu Pala, herkese teşekkür ederek, kendilerine destek veren tüm sevenlerine en güzel türküleri söyleyerek geceye renk kattı. Haber-Foto: Durmuş Acar

""

""

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3