‘Kuzguncuk'ta ‘Medeniyetler' buluşuyor

Üsküdar Belediyesi, Osmanlı Devleti'nin birleştirici harcı ‘Birlikte Yaşama...

‘Kuzguncuk'ta ‘Medeniyetler' buluşuyor

Üsküdar Belediyesi, Osmanlı Devleti'nin birleştirici harcı ‘Birlikte Yaşama...

15 Mayıs 2014 Perşembe 12:12
‘Kuzguncuk'ta ‘Medeniyetler'  buluşuyor

Üsküdar Belediyesi, Osmanlı Devleti’nin birleştirici harcı ‘Birlikte Yaşama Kültürü’nün günümüzde en güzel temsil edilen semti ‘Kuzguncuk’ örneğinden ilham alarak çıktığı yolda İstanbul’un ruhu Üsküdar’da bulunan değişik dinlerdeki STK ve dini önderlerin içinde bulunacağı,   ‘Kuzguncuk Medeniyetler Buluşması ve Birlikte Yaşama Kültürü Etkinliği Antakya Medeniyetler Korosu Konseri’ düzenledi.

Bu etkinlik ile asırlarca Şehr-i İstanbul’un mozayiği, gökkuşağının rengi, ebrunun desenleri olmuş olan insanlarımızın İstanbul’da bulunan dini önderleri  ile birlikte Kuzguncuk’ta bulunan Sinagog, Kilise ve Cami ziyareti yapılacak olup, akabinde esnaf ziyareti ve Kuzguncuk Bostanı’nda barış fidanı dikimi gerçekleştirilecek.

Daha sonra konser alanına geçilerek İstanbul’daki dini temsilciler sahneden İstanbul ve Dünya’ya barış ve birlikte yaşama mesajı verecek, mesaj sonrası ‘Antakya Medeniyetler Korosu Konseri’ ile etkinlik son bulacak.

 

Son Güncelleme: 15.05.2014 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3