Kültürlerin dansı, Tuzla'da buluştu

İSMEK Kursiyerleri, Tuzlalı vatandaşlar, öğretmenler ve öğrencilerden oluşan...

Kültürlerin dansı, Tuzla'da buluştu

İSMEK Kursiyerleri, Tuzlalı vatandaşlar, öğretmenler ve öğrencilerden oluşan...

17 Haziran 2014 Salı 10:23
Kültürlerin dansı, Tuzla'da buluştu

Kültürlerin dansı, Tuzla Şelale Park'ta buluştu

Tuzla Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, kına gecesinden halaya Türkiye’nin folklorik zenginliğini Tuzla Şelale Park’ta sahneledi.
İSMEK Kursiyerleri, Tuzlalı vatandaşlar, öğretmenler ve öğrencilerden oluşan Tuzla Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, “Kültürlerin Dansı” programında Rumeli’den Kafkasya’ya halk oyunlarını başarıyla sahneledi. Bünyesinde 50’si lisanslı olmak üzere 150’ye yakın kültür elçisi bulunan Halk Oyunları Topluluğu, gösterisine Kına Gecesi ile başladı. Gösteri; Rumeli, Ege, Muğla, Gaziantep, Bitlis, Ardahan,  Trabzon yöresi folklor gösterisi ile devam etti. Gece, Kafkas yöresi folklor gösterisi ile sona erdi.

Kültürel zenginliğimiz sahnelendi
Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı adına Genel Sanat Yönetmeni Nuri Arslantaş ve Vedat Ersel Uygur’a çiçek vererek teşekkür etti. Ada, “Milletçe yaşadığımız bu kültürel zenginliği başarıyla sahneleyen kardeşlerimize ve onları yetiştiren eğitimcilere teşekkür ederiz” dedi.
Tuzla Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun “Kültürlerin Dansı” programı, ekipler ve vatandaşların birlikte çektiği halayla sona erdi.

 

Son Güncelleme: 17.06.2014 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72