Kültür Sezonu Açılışında Mümin Sarıkaya’ya Koray Avcı Sürprizi

Sultanbeyli Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde Kültür Sanat Sezonu Açılışı Gerçekleştirildi.

Kültür Sezonu Açılışında Mümin Sarıkaya’ya Koray Avcı Sürprizi

Sultanbeyli Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde Kültür Sanat Sezonu Açılışı Gerçekleştirildi.

01 Ekim 2017 Pazar 13:48
Kültür Sezonu Açılışında Mümin Sarıkaya’ya Koray Avcı Sürprizi

Sultanbeyli’de kültür şöleni kaldığı yerden devam ediyor… Gün içinde açılışı yapılan 3. Sultanbeyli Kitap Fuarı’nın ardından Kültür Sanat Sezonu açılışı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sultanbeyli Belediyesi’nin kültür sanat faaliyetlerinin tanıtıldığı kısa film gösteriminin ardından kürsüye çıkan Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Söğütçü, “Kültür sezonumuz hayırlı olsun. Yoğun bir gün oldu, kitap fuarımıza da katıldınız. Mümin Sarıkaya birazdan sizlerle olacak. Bu sene de kültür faaliyetlerimize katılmanızı rica ediyorum. Eğitim ağırlıklı programlar yapıyoruz. Çocuk tiyatrolarımız oluyor. Bu salonları öksüz bırakmayalım.” şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Söğütçü’nün ardından sahneye çıkan Mümin Sarıkaya sevilen şarkılarını seslendirirken sahneye Koray Avcı gelerek Sarıkaya’ya sürpriz yaptı.

Sevilen sanatçılar Mümin Sarıkaya ve Koray Avcı, Barış Manço’nun “Ben Bilirim” şarkısını birlikte seslendirdiler. Sürpriz karşısında şaşkınlık yaşayan Mümin Sarıkaya, Koray Avcı’ya teşekkür etti.

Konserin sonunda Mümin Sarıkaya’ya plaket veren Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Başka bir programımız sebebiyle konsere geç katılabildim. O nedenle salonu dolduran hemşerilerim adına Ben Yoruldum Hayat şarkısını tekrar dinlemek isterim. Bugün yoğun bir gün oldu, 3. Sultanbeyli Kitap Fuarı’nı açtık. 8 Ekim’e kadar açık kalacak. Hepinizi kitap fuarımıza ve kültür faaliyetlerimize davet ediyorum.” diye konuştu.

Salonu tıklım tıklım dolduran Sultanbeylililer unutulmaz bir gece yaşadılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72