Kayıt bedava!

Kayıt stüdyosu MÇPS, imkanı olmayan müzisyenler için bir kampanya başlattı. Ücretsiz kayıtların yapılacağı stüdyoda çeşitli atölye ve yan etkinlikler de düzenlenecek.

Kayıt bedava!

Kayıt stüdyosu MÇPS, imkanı olmayan müzisyenler için bir kampanya başlattı. Ücretsiz kayıtların yapılacağı stüdyoda çeşitli atölye ve yan etkinlikler de düzenlenecek.

30 Ağustos 2017 Çarşamba 16:38
Kayıt bedava!

Can Altay ve Saz Arkadaşları tarafından kurgulanan ücretsiz kayıt stüdyosu MÇPS, İstanbulluları seslerini, sözlerini, müziklerini, bilgilerini ve fikirlerini duyurmaya davet ediyor.
Milliyet’in haberine göre, MÇPS, 6 Eylül akşamından itibaren 7 Ekim’e kadar haftanın iki günü 5533’te faaliyette olacak. Ses mühendisi Doruk Keskin kontrolünde çarşamba günleri podcast, cumartesi günleri müzik kayıtları için açık olacak stüdyo, kanal kayıt, temel enstrümanlar ve ses mühendisliği konusunda destek sunuyor. Alınan kayıtların düzenlemesini üstlenen MÇPS; online paylaşımın yanı sıra yapılacak bir seçkiyi farklı mecralarda yayınlayacak. MÇPS bünyesinde çeşitli atölye ve yan etkinlikler de düzenlenecek.

Stüdyo mekanı ve içindeki tüm öğeler Can Altay ve Saz Arkadaşları tarafından üretilen ve Amira Arzık prodüktörlüğünde hayata geçen proje, Unkapanı İMÇ’nin tarihinden parçaları incelerken, geleceğine dair yeni ihtimaller öneriyor.

MÇPS, gereken teknik ekipman, enstrümanlar, ses mühendisliği, mekansal üretim, montaj, belgeleme ve yayınlama giderlerini karşılamak için destek çağrısında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
MÇPSKAYITStüdioÜcretsiz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72