Kartallı 230 kursiyer sertifikalarını aldı

Kartal Belediyesi'nin düzenlediği çocuk halk dansları kursuna katılan ve...

Kartallı 230 kursiyer sertifikalarını aldı

Kartal Belediyesi'nin düzenlediği çocuk halk dansları kursuna katılan ve...

21 Haziran 2014 Cumartesi 16:12
Kartallı 230 kursiyer sertifikalarını aldı

Kartal Belediyesi’nin düzenlediği çocuk halk dansları kursuna katılan ve başarı ile bitiren 230 kursiyere sertifikaları törenle verildi.

Kartal Belediyesi, bu yıl Çocuk Halk Dansları eğitimine ek branşlar ve dersler de ekleyerek geleceğin dansçılarına daha geniş bir yelpaze sunuyor. Kartal Belediyesi ve Kartal Folklor Derneği'nin işbirliğiyle bu yıl Çocuk Halk Dansları Kursu'na, Türkiye'nin her yöresinden folklor figürlerinin öğretildiği derslerin yanı sıra modern dans ve bale dersleri de eklendi. Sertifika töreninde bir konuşma yapan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, "2009 yılından buyana her yıl Eylül ayında halk oyunları ile ilgili belediyemizin çalışmalarının birinin daha bugün finalindeyiz. 'Önce insan' diyen Belediye Başkanımız Altınok Öz, sanat ve kültür üzerine çok sayıda projeye imza attı. Kartal Belediyesi olarak eylül ayında yeni kursiyerlerimize kapılarımızı açacağız ve haftanın beş günü farklı konularla folklor eğitimini yine hocalarımızla vereceğiz. Kurslarımız ücretsiz ve her yıl devam edecek. Çocuklarımızı folklor ile buluşturacak bir proje" dedi.

Konuşmasının ardından kursiyerlere sertifikalarını takdim eden Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gürer, minikler ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Mezun olan kursiyerler ise folklar gösterisi yaptı.

 

Son Güncelleme: 21.06.2014 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72