'Karınca Kapanı' ve 6 yeni film vizyonda

Sinemalarda bu hafta 7 yeni film vizyonda.

'Karınca Kapanı' ve 6 yeni film vizyonda

Sinemalarda bu hafta 7 yeni film vizyonda.

09 Mayıs 2014 Cuma 12:32
'Karınca Kapanı' ve 6 yeni film vizyonda

 

Sinemalarda bu hafta 7 yeni film vizyonda.

KARINCA KAPANI
Münevver Sarıselimoğlu, inşaat sektörü olmak üzere pek çok alanda faaliyet gösteren bir holdingin sahibi olan Güven Sarıselimoğlu'nun eşidir. Sürekli kocasının gözetimi altında yaşayan ve bir hayli mutsuz bir hayata sahip olan kadın, kocasından intikam almak ve ondan kurtulabilmek için bir mafya babasına gider. Mafya babası Galip ise kimsenin hayal bile edemeyeceği bir planla yola çıkar, sonucunda ise tüm ülkenin kaderini etkileyecek bir hesaplaşma yaşanacaktır.Sevilen ve başarılı oyuncu Fırat Tanış'ın ilk kez yönetmen koltuğuna geçtiği suç ve gerilim türündeki filmin oyuncu kadrosunda Eşref Kolçak, Emre Kınay, Bahtiyar Engin ve Mesut Yar gibi isimler bulunuyor.

UMUDUN PEŞİNDE
Oğlunu arayan bir kadının hikâyesi Dünyaca tanınmış bir politika yazarının dikkatini çeker. Oğlu küçük yaştayken kendisinden koparılan kadın yıllarca, bir manastırda yaşamaya zorlanmıştır ve şimdi oğlunu bulmaya kararlıdır…Martin Sixsmith (The Lost Child of Philomena Lee"/ Philomena Lee’nin Kayıp Çocuğu) adlı kitaptan Steve Coogan ve Jeff Pope tarafından uyarlanan filmin yönetmenliğini ise Stephen Frears üstleniyor. Yaşanmış bir hikayeyi anlatan filmin başrolünde ise ödüllü oyuncu Judi Dench yer alıyor.

PANZEHİR
Büşra, Dağ gibi filmlerde imzasını taşıyan Alper Çağlar, Panzehir'in yönetmen koltuğunda oturuyor. Filmde sayısız karanlık işe bulaşan bir tetikçi ve babasının hikayesini izliyoruz.

VİRÜS
Ölümcül bir zombi virüsü insanlığı tehdit etmektedir ve bu virüse karşı tek bir çare vardır. "Return Protein" verilerek geliştirilen bir madde kanında virüsü taşıyanların hiç ısırılmamış gibi hayatta kalmasını sağlar. Ama bu proteinin stokları tükenmeye başlayınca halk ayaklanır ve isyan çıkar. Daha kötüsü kanında virüsü taşıyanlar tedaviye devam edemedikleri için zombiye dönüşmeye başlarlar. Protestocular şimdi birer birer katil dönüşmüşlerdir… Alex ve Kate ise tüm bu kaosun ortasında kalan kişilerdendir. Kate zombi virüsüne karşı geliştirilen çalışmaların başını çeken ekipte yer alırken, Alex karanlık sırrını herkesten saklayan bir müzisyendir. Kanındaki protein miktarı düştükçe Alex gerçeği saklayamaz hale gelir ve Kate’in canını kurtarmak için çok az zamanı kalmıştır… Yönetmenliğini Manuel Carballo’nun üstlendiği filmin senaryosu ise Hatem Khraiche’ye ait.

ANORMAL AKTİVİTE
Malcolm, karısı Kisha ile birlikte herkesin hayallerini süsleyen yeni bir eve taşınır. Kısa bir süre içerisinde Kisha'nın bedenine bir kötü ruh musallat olmaya başlar ve başlarda eğlenceli gibi gördükleri bu durum zamanla Malcolm için ürkütücü bir halır. Malcolm, eşini kurtarabilmek için her yolu dener, sonunda bir rahiple anlaşır ancak rahip bile çare olamaz. İşin kötü yanı kötü ruh artık ilişkilerini, özellikle de cinsel hayatlarını iyice tehlikeye sokmaya başlamıştır. Malcolm son çare olarak bir medyuma ve kendilerini hayalet avcıları olarak tanıtan bir gruba gider. Ancak onların da yöntemleri sonuç vermeyince bu işi tek başına halletmesi gerektiğine karar verir...
Komedi türündeki filmin yönetmenliğini Michael Tiddes üstlenirken senaryo ve başrolde Scary Movie serisinden tanıdığımız Marlon Wayans yer alıyor.

KÖTÜ KOMŞULAR
Mac (Seth Rogen) ve Kelly (Rose Byrne), yeni doğan bebekleriyle birlikte şehrin son derece huzurlu bir semtine taşınmış yeni evli bir çifttir. Bebekleriyle birlikte huzur içinde mutlu bir hayat sürmeyi isteyen çiftin heyecanı ise kısa sürecektir. Çünkü hemen yanlarındaki eve bir üniversite topluluğu olan ΔΨΒ'nın üyeleri taşınmıştır. Onlarca gürültücü üyesi ve çılgın partileriyle kısa sürede hayatı genç çifte zindan ederler. İlk başta konuşarak sorunu çözmeye çalışan taraflar, devreye polisin girmesiyle kelimenin tam anlamıyla azılı bir savaşın içine girerler.Yılın iddialı komedi filmlerinden Kötü Komşular’ın yönetmeni Aşkzade ve Zorlu Görev filmlerini de yönetmiş olan Nick Stoller.

GÖRÜNMEYEN KADIN
Kariyerinin en parlak günlerini yaşayan Charles Dickens, genç ve güzel bir kadınla tanışır. Ünlü yazara aşkla bağlı olan kadın, Dickens’ın ölümüne kadar onun gizli sevgilisi olarak kalacaktır. Yönetmenliğini Ralph Fiennes’ın üstlendiği film, Claire Tomalin’in kitabından Abi Morgan tarafından uyarlandı. Filmin kadrosunda Dickens’ı canlandıran baş rol Ralph Fiennes’in yanı sıra Felicity Jones, Michelle Fairley ve Kristin Scott Thomas gibi güzel oyuncular yer alıyor.

Son Güncelleme: 09.05.2014 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3