‘Jeansanat' Vedat Sakman ile açılıyor

Kurulduğu 2002 yılından bu yana tango dansı ve müziğini İstanbullularla...

‘Jeansanat' Vedat Sakman ile açılıyor

Kurulduğu 2002 yılından bu yana tango dansı ve müziğini İstanbullularla...

20 Nisan 2014 Pazar 14:44
‘Jeansanat' Vedat Sakman ile açılıyor

İstanbul’un yeni sahnesi ‘Jeansanat’ Vedat Sakman ile açılıyor

Kurulduğu 2002 yılından bu yana tango dansı ve müziğini İstanbullularla buluşturan ve tangonun Türkiye’de yaygın bir yapıya kavuşmasını sağlayan Tangojean, yeni projesi ‘Jeansanat Sahne’ ile İstanbul müziğine yeni bir pencere açıyor.

İstanbul Beyoğlu’nda yer alan 100 kişilik butik müzik kulübü ile farklı müzik yelpazelerinden özel olarak seçilmiş nitelikli pek çok özel proje ile eğlence dünyasına yeni bir soluk getirmeye hazırlanan ‘Jeansanat Sahne’ kapılarını ilk olarak Vedat Sakman için açacak. Sakman ve orkestrası Nisan ayında Cumartesi akşamları sahne alıyor.

Vedat Sakman’ın müzik koordinatörlüğünde Jazz’dan Tango’ya Flamenko’dan Türkü’ye kadar gerek Türkiye’nin gerekse de dünyanın farklı ülkelerinden getirecekleri sanatçıları mekanlarında ağırlayacak olan ‘Jeansanat Sahne’ aynı zamanda ülkenin genç ve yetenekli yeni isimlerine de kapılarını açarak destek verecek.

Hedeflerinin başında çizgi üstü müzisyenleri ağırlamanın yanı sıra gelecek vaat eden genç müzisyenleri de ‘Sahne Senin’ projeleriyle dinleyicilerle buluşturmanın geldiğini söyleyen JeanSanat Kurucusu ve İşletmecisi İrfan Yüksel, “Yalnızca performans saatlerinde değil, gündüz saatlerinde de konuklarını ağırlayacaklarını belirterek şunları söyledi: “Beyoğlu her zaman müziğin kalbinin attığı yer oldu. Bir süredir bu alandaki cazibesini yitirmişti. Müzik ile semtin kalp atışlarını yeniden daha hızlı atmasına ‘Jeansanat Sahne’ olarak katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Türkü yalnızca türkü barda dinlenmez diyoruz. İyi bir ses tonuyla bu türü de sevenleri ile sahnemizde buluşturacağız. Özellikle yalın ve kaygısız müzik yapan ‘Ahuzar’ı Nisan ayı boyunca her Çarşamba sahnemizde ağırlayarak türküyü gerçek sesiyle sahnemize taşıyoruz.”

 

 

Son Güncelleme: 20.04.2014 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3