Gripin Konserine Üsküdarlılar Yoğun İlgi Gösterdi

Üsküdar Belediyesi, Kültür Sanat dünyasının en sevilen isimlerini Üsküdarlılarla buluşturmaya devam ediyor.

Gripin Konserine Üsküdarlılar Yoğun İlgi Gösterdi

Üsküdar Belediyesi, Kültür Sanat dünyasının en sevilen isimlerini Üsküdarlılarla buluşturmaya devam ediyor.

26 Kasım 2019 Salı 11:50
Gripin Konserine Üsküdarlılar Yoğun İlgi Gösterdi

Türk Rock Müziği’nin sevilen gruplarından biri olan Gripin 21 Kasım akşamı Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde coşkulu bir konser gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen konsere Üsküdarlılar yoğun ilgi gösterdi, unutulmaz bir gece yaşandı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’inde katılım sağladığı konseri dinlemeye, İstanbul’un her yerinden başta gençler olmak üzere yüzlerce kişi geldi.

Başkan Hilmi Türkmen, “Üsküdar Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz konserler aracılığıyla tüm İstanbulluları bu nadide ilçemizde bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün burada hepinizin çok sevdiği Gripin’i ağırlamaktan mutluluk duyduk. Buradan bakınca yüzlerce İstanbullunun aynı anda tek ses, tek nefes olarak şarkılara eşlik ettiğini görmenin tarifsiz mutluluğu içerisindeyim. Bugün kalabalıktan dolayı konserimize katılamayan dışarıdaki yüzlerce kişi de bu eşsiz konseri Mart ayında Şemsipaşa Meydanı’nda dinleme şansı yakalayacak, inşallah!” diyerek grubun solisti Birol Namoğlu’na Üsküdar ile özdeşleşen kitre tekniğiyle yapılan Katip ve Katibe bebeklerinden hediye etti.

Dillerden düşmeyen şarkıları “Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar”, “Durma Yağmur Durma”, “Böyle Kahpedir Dünya”, “Batsın Bu Dünya”, “Muhtemelen Aşk”, “Beni Boş Yere Yorma” şarkılarını, bin 500 kişiden oluşan dev vokalist kadrosu eşliğinde seslendirdi. Sıra 80’li yılların unutulmaz müzik repliği olan “We Were Rock You” ya geldiğinde Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde yer yerinden oynadı.

Katılımcıların paylaşımlarıyla sosyal medyadan da canlı olarak izlenen konser sırasında en güzel fotoğrafı paylaşan 3 kişiye hediyeler verildi.

Son Güncelleme: 26.11.2019 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3