Gazeteci ve Yazarlar okuyucularla buluştu

Gazeteci yazar İsmail Polat ve Süleyman Arat, Kartal Hasan Ali Yücel Kültür...

Gazeteci ve Yazarlar okuyucularla buluştu

Gazeteci yazar İsmail Polat ve Süleyman Arat, Kartal Hasan Ali Yücel Kültür...

01 Temmuz 2014 Salı 11:19
Gazeteci ve Yazarlar okuyucularla buluştu

GAZETECİ - YAZARLAR KARTALLI OKUYUCULARI İLE BULUŞTU

 

Gazeteci yazar İsmail Polat ve Süleyman Arat, Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşi ve imza gününde okuyucuları ile buluşarak kitaplarını imzaladı. İmza gününe Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Güler ve Kartallı okuyucular katıldı.

 

Usta gazetecilerin kaleme aldığı kitaplar okuyucuları tarafından büyük beğeni ile karşılandı. “Sanal Alemde Kadın Olmak” adlı kitabını sosyal medya ve sanal dünyada yaşanmış olaylardan esinlenerek kaleme alan İsmail Polat,  düzenlenen imza gününde kitapseverlerle buluşmanın keyfini çıkardı.

 

Gazeteci Süleyman Arat’ın da 30 yıllık anılarını kaleme alarak yazdığı “Yokuş Yukarı” kitabı da okuyucuların ilgisini çekti. Arat, yaşanmış ve haber olan olayların perde arkasını ve satır aralarını yazdığı “Yokuş Yukarı” kitabı ile okuyucularıyla bir arada olmanın heyecanını yaşadı.

 

 

 

 

                                                                 

 

 

 

Son Güncelleme: 01.07.2014 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3