Engelliler Kültür ve Eğitim Merkezi THM Topluğu Ümraniyelilerle Buluştu

Ümraniye Belediyesi Engelliler Kültür ve Eğitim Merkezi THM Topluluğu,...

Engelliler Kültür ve Eğitim Merkezi THM Topluğu Ümraniyelilerle Buluştu

Ümraniye Belediyesi Engelliler Kültür ve Eğitim Merkezi THM Topluluğu,...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Engelliler Kültür ve Eğitim Merkezi THM Topluğu Ümraniyelilerle Buluştu

Ümraniye Belediyesi Engelliler Kültür ve Eğitim Merkezi THM Topluluğu, TRT sanatçısı Ahmet Turan Şan'ın eğitmenliğinde verdikleri bir konser ile Ümraniyelilerle buluştu.

Ümraniye Belediyesi, engelli vatandaşlarımızın, bilgi ve becerilerini arttırarak toplumsal hayata adaptasyonlarını sağlama açısından önemli görevler üstlenmeye devam ediyor. Ümraniye Belediyesi Engelliler Kültür ve Eğitim Merkezi THM Topluluğu, TRT sanatçısı Ahmet Turan Şan'ın eğitmenliğinde Madenler Kültür merkezinde verdikleri bir konser ile Ümraniyelilerle buluştu. Konsere Ümraniye Belediyesi Başkan Yardımcısı Serap Eşit Elveren, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Yoğun ilginin olduğu konserde THM Topluluğu, Anadolu'nun farklı yörelerinden seçkin eserlerden oluşan repertuarları ile katılımcılara müzikal bir şölen sundu.

Programda söz alan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Serap Eşit Elveren, Ümraniye Belediyesinin engellilere yönelik yaptığı çalışmalardan bahsetti. Serap Eşit Elveren, Ümraniye Belediyesi Engelliler Kültür ve Eğitim Merkezi THM Topluluğu'na vermiş oldukları güzel konser için teşekkür etti. Daha sonra söz alan TRT sanatçısı Ahmet Turan Şan, topluluğun oluşumuna yaptığı katkı ve emeklerinden dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a teşekkür etti. Program Engelliler THM topluluğunun Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Serap Eşit Elveren ve TRT sanatçısı Ahmet Turan Şan'a çiçek takdim etmesiyle sona erdi.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72