Coşkun Sabah “Bir Enstrümanın Günlüğü” ne konuk oldu

Coşkun Sabah “Bir Enstrümanın Günlüğü” ne konuk oldu

11 Ocak 2019 Cuma 12:20
Coşkun Sabah “Bir Enstrümanın Günlüğü” ne konuk oldu

90.lı yılların unutulmaz besteci ve şarkıcısı Coşkun Sabah, bir yıl aradan sonra yeniden Pendik’e geldi. Bu ay ikincisi düzenlenen “Bir Enstrümanın Günlüğü” ne konuk olan sanatçı bu kez hayat hikayesini sevenleriyle paylaştı. Medeniyet Üniversitesi’nden akademisyenlerin sunuculuğunu yaptığı programda soruları cevaplayan Coşkun Sabah, söyleşi arasında unutulmaz eserlerini seslendirdi. Atatürk Kültür Merkezini dolduran Pendikliler, Coşkun Sabah için yılların eskitemediği sanatçı yorumunu yaptı.

Klasik eserlerini bir kez daha Pendiklilere seslendirdi

Programda hayat hikayesini anlatan Coşkun Sabah, memurluktan istifa edişini hayatının dönüm noktası olarak nitelendirerek “70’lerde Devlet Türk Müziği Korosu’ndayken ilk albümüm yapmama adına memurluktan istifa ettim. Ailem bu kararıma karşı çıksa da çıkardığım ilk Aşk Kitabı Albümü ve sonraki başarılarım buna değdi” dedi. Bir soru üzerine iyi bir enstrümancıyı tarif eden sanatçı: “İlk başta Allah vergisi bir yeteneği olmalı. Ondan sonra çaba gösterilmesi lazım.” şeklinde konuştu.

Sanatçı, daha sonra hafızalarda yer etmiş aralarında “Hatıram Olsun” ve “Anılar” gibi klasik eserlerini seslendirdi. Coşkun Sabah geçtiğimiz yıl Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde konser vermiş, sevenleriyle bir araya gelmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72